Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon!
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 1 kişi olmak üzere 419 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. ŞANLIURRFA-Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl JandarmaKomutanlığı ekipleri kentte huzur ve asayişin sağlanması için aranan şahıslarınyakalanmasına çalışmaları aralıksız devam ediyor.Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığıtarafından 30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik genişçaplı bir operasyon düzenlendi.Yaklaşık 1 hafta süren ve bin 728 personelin katılımıylagerçekleştirilen operasyonda 412 farklı noktada uygulama yapıldı.Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası veyakalama emri bulunan 419 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltınaalındı. Yakalanan kişiler arasında 1 adam öldürme, 102dolandırıcılık, 44 hırsızlık ve 7 yağma suçundan arananlar da yer aldı.BİHA

ŞANLIURRFA-Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl JandarmaKomutanlığı ekipleri kentte huzur ve asayişin sağlanması için aranan şahıslarınyakalanmasına çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığıtarafından 30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik genişçaplı bir operasyon düzenlendi.

Yaklaşık 1 hafta süren ve bin 728 personelin katılımıylagerçekleştirilen operasyonda 412 farklı noktada uygulama yapıldı.

Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası veyakalama emri bulunan 419 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltınaalındı.

Yakalanan kişiler arasında 1 adam öldürme, 102dolandırıcılık, 44 hırsızlık ve 7 yağma suçundan arananlar da yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye parklarında bakım zamanıÖnceki Haber

Eyyübiye parklarında bakım zamanı

Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı! 9 gözaltıSonraki Haber

Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar