Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı! 9 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı! 9 gözaltı
Abone ol
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir hafta içerisinde yaptığı “kökünü kurutma” operasyonunda belirli miktara uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 1’i tutuklandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nınhem kırsal hem de merkezde torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelikoperasyonları devam ediyor.İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından sonbir haftada gerçekleştirilen operasyonların bilançosu açıklandı.Yaklaşık bir yıldır haftalık açıklanan rakamlarda yakalananuyuşturucu maddesi ile gözaltına alınan şahıs sayısında büyük bir düşüş yaşandı.Operasyonlarda 3 kilo 244 gram esrar, 70 gram metamfetamin,11 gram Bonzai, 7 gram eroin, 50 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüpheliden 1’i sevkedildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.8 Şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.BİHA

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nınhem kırsal hem de merkezde torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelikoperasyonları devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından sonbir haftada gerçekleştirilen operasyonların bilançosu açıklandı.

Yaklaşık bir yıldır haftalık açıklanan rakamlarda yakalananuyuşturucu maddesi ile gözaltına alınan şahıs sayısında büyük bir düşüş yaşandı.

Operasyonlarda 3 kilo 244 gram esrar, 70 gram metamfetamin,11 gram Bonzai, 7 gram eroin, 50 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüpheliden 1’i sevkedildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 Şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon!Önceki Haber

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon!

Harran Üniversitesinde anne sütünün mucizesi anlatıldıSonraki Haber

Harran Üniversitesinde anne sütünün muci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar