Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye parklarında bakım zamanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye parklarında bakım zamanı
Abone ol
Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki 140’tan fazla parkın ve 180 dekarlık Millet Bahçesinin yenileme çalışmalarını kendi imkânlarıyla yapıyor. Yaz aylarının sonaermesiyle bakım, onarım faaliyetlerine ağırlık veren Eyyübiye Belediyesi ÇevreKoruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, parklardaki ağaçlarda budama, çim biçme, gübreleme, yapısal peyzaj veaçık hava mobilya onarımı çalışmalarını başlattı.Aydınlatma ve elektriksistemlerinden boyamaya kadar tüm parklarda yenileme ve bakım çalışmaları devamederken, adeta bir fabrika gibi çalışan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüatölyesi de parklarda kullanılan banklar, piknik masaları, kamelyalar ve çöpkovaları gibi malzemelerin hem üretimini hem de onarımını gerçekleştiriyor.Kurumsal verimliliğiniartırmanın yanında yeşil alanlarda kullanılan iş makinalarına da yenileriniekleyen Eyyübiye Belediyesi’nin çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirediliyor. Eyyübiye Belediyesi, parklarda ihtiyaç duyulan fidan ve süs bitkileriüretimini de kendi tesislerinde yapıyor.

Yaz aylarının sonaermesiyle bakım, onarım faaliyetlerine ağırlık veren Eyyübiye Belediyesi ÇevreKoruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, parklardaki ağaçlarda budama, çim biçme, gübreleme, yapısal peyzaj veaçık hava mobilya onarımı çalışmalarını başlattı.

Aydınlatma ve elektriksistemlerinden boyamaya kadar tüm parklarda yenileme ve bakım çalışmaları devamederken, adeta bir fabrika gibi çalışan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüatölyesi de parklarda kullanılan banklar, piknik masaları, kamelyalar ve çöpkovaları gibi malzemelerin hem üretimini hem de onarımını gerçekleştiriyor.

Kurumsal verimliliğiniartırmanın yanında yeşil alanlarda kullanılan iş makinalarına da yenileriniekleyen Eyyübiye Belediyesi’nin çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirediliyor. Eyyübiye Belediyesi, parklarda ihtiyaç duyulan fidan ve süs bitkileriüretimini de kendi tesislerinde yapıyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da aranan 31 şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da aranan 31 şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar