Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Uyuşturucu tacirlerine ’Narkoçelik-30’ operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyuşturucu tacirlerine ’Narkoçelik-30’ operasyonu
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara karşı ”Narkoçelik-30” operasyonları düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda 240 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken, uyuşturucu yapımında kullanılan 1 ton 549 kilogram kimyasal madde bulundu. İçişleriBakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Yalova’da uyuşturucu ticareti yapan şahıslarakarşı ”Narkoçelik-30” operasyonu yapıldığını açıkladı.Emniyetekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, İran’dan kaçak yollarlaülkeye sokulan ve ardından Yalova’da bir çiftlik evine yerleştirildiğibelirlenen uyarıcı maddeler olduğu tespit edildi. Çiftlikteimalatı yapılıp İstanbul’a satışa gönderildiği belirlenen bu uyuşturucu maddeiçin ekipler harekete geçti.Bu kapsamdaİstanbul ve Yalova’da zehir tacirlerinin oluşturduğu, yerel suç örgütlerine,uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara karşı 8 ayrıadrese operasyon düzenlendi. Yapılanoperasyonlarda 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Ayrıcayapılan operasyonlarda 1 ton 549 kilogram sıvı halde metamfetamin, 50 kilogramkristal halde metamfetamin ve 77 kilogram ara kimyasal madde ele geçirildi.BİHA

İçişleriBakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Yalova’da uyuşturucu ticareti yapan şahıslarakarşı "Narkoçelik-30" operasyonu yapıldığını açıkladı.

Emniyetekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, İran’dan kaçak yollarlaülkeye sokulan ve ardından Yalova’da bir çiftlik evine yerleştirildiğibelirlenen uyarıcı maddeler olduğu tespit edildi.

Çiftlikteimalatı yapılıp İstanbul’a satışa gönderildiği belirlenen bu uyuşturucu maddeiçin ekipler harekete geçti.

Bu kapsamdaİstanbul ve Yalova’da zehir tacirlerinin oluşturduğu, yerel suç örgütlerine,uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara karşı 8 ayrıadrese operasyon düzenlendi.

Yapılanoperasyonlarda 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Ayrıcayapılan operasyonlarda 1 ton 549 kilogram sıvı halde metamfetamin, 50 kilogramkristal halde metamfetamin ve 77 kilogram ara kimyasal madde ele geçirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da hava durumu nasıl olacak?Önceki Haber

Şanlıurfa’da hava durumu nasıl olacak?

Şanlıurfa’da altın yatırımcısını sevindirmeye devam ediyorSonraki Haber

Şanlıurfa’da altın yatırımcısını sevindi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar