Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da hava durumu nasıl olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da hava durumu nasıl olacak?
Abone ol
Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Kentte hafta sonu hava nasıl olacak? Şanlıurfa’dasıcaklıklar etkisini arttırırken bugün sıcaklığın 39 dereceye yükselmesibekleniyor.MeteorolojiGenel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıkları mevsimnormallerinin üzerinde seyrederek öğle saatlerinde Şanlıurfa’da hava sıcaklığı39 dereceye kadar çıkması bekleniyor.PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?4 AğustosPazar günü ise Şanlıurfa’da havanın güneşli olması bekleniyor. Beklenen endüşük sıcaklık 27, en yüksek 41 derece olması bekleniyor.SICAK HAVAYA DİKKAT!Uzmanlar,vatandaşın aşırı sıcaklar karşısında dikkatli olmasını ve gerekli tedbirlerialmasını tavsiye ediyor. Kentteetkisini arttıran sıcaklıklar, sıcak çarpması riskini de beraberinde getirdi.Sıcakhavalarda özellikle vücudun sıvı noksanlığı ile birlikte uzun süre yüksek ısıyamaruz kalmasıyla meydana gelen ve vücudun ısı kontrol sisteminin bozulmasıylaoluşan sıcak çarpmasında, vücut ısısı 39 derecenin üzerine çıkıyor. Beyin ileiç organlara hasar verebilen bu durum çok tehlikeli sağlık sorunlarına yolaçabiliyor. Bunun için sıcak havada hasta olanların çıkmaması uzmanlartarafından ifade edildi.BİHA

Şanlıurfa'dasıcaklıklar etkisini arttırırken bugün sıcaklığın 39 dereceye yükselmesibekleniyor.

MeteorolojiGenel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıkları mevsimnormallerinin üzerinde seyrederek öğle saatlerinde Şanlıurfa'da hava sıcaklığı39 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

4 AğustosPazar günü ise Şanlıurfa’da havanın güneşli olması bekleniyor. Beklenen endüşük sıcaklık 27, en yüksek 41 derece olması bekleniyor.

Uzmanlar,vatandaşın aşırı sıcaklar karşısında dikkatli olmasını ve gerekli tedbirlerialmasını tavsiye ediyor.

Kentteetkisini arttıran sıcaklıklar, sıcak çarpması riskini de beraberinde getirdi.

Sıcakhavalarda özellikle vücudun sıvı noksanlığı ile birlikte uzun süre yüksek ısıyamaruz kalmasıyla meydana gelen ve vücudun ısı kontrol sisteminin bozulmasıylaoluşan sıcak çarpmasında, vücut ısısı 39 derecenin üzerine çıkıyor. Beyin ileiç organlara hasar verebilen bu durum çok tehlikeli sağlık sorunlarına yolaçabiliyor. Bunun için sıcak havada hasta olanların çıkmaması uzmanlartarafından ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 6 gö...

Uyuşturucu tacirlerine ’Narkoçelik-30’ operasyonuSonraki Haber

Uyuşturucu tacirlerine ’Narkoçelik-30’ o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar