Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfaspor maçı sonrası ek seferler düzenlenecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor maçı sonrası ek seferler düzenlenecek
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu akşam oynanacak Şanlıurfaspor-Bandırmaspor maçı sonrası taraftarlar için ek toplu taşıma seferleri düzenleyeceğini duyurdu. ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bugün oynanacakolan Şanlıurfaspor- Teksüt Bandırmaspor maçı sonrası ek sefer düzenleyeceğiniduyurdu.Şanlıurfaspor’un Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşmanınardından, taraftarlar için stadyum önünden başlayacak ek seferler, saat 23.30itibarıyla hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi, bu seferlerin tüm bölgelere ulaşımıkapsayacağını belirtti.Belediye tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yerverildi:“Şanlıurfaspor - Bandırmaspor maçı için taraftarlarımızaulaşım kolaylığı 31 Ağustos Cumartesi günü, Şanlıurfaspor’umuzun Bandırmasporile yapacağı karşılaşma sonrası, stadyumdan tüm bölgelere toplu ek taşımaseferlerimiz siz değerli hemşehrilerimiz için hazır. Maç bitiminden itibaren,Stadyum önünden başlayacak olan ek seferlerimizle, güvenli ve rahat bir şekildeevinize ulaşmanızı sağlıyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak,Şanlıurfaspor’umuza başarılar diliyoruz”.BİHA

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bugün oynanacakolan Şanlıurfaspor- Teksüt Bandırmaspor maçı sonrası ek sefer düzenleyeceğiniduyurdu.

Şanlıurfaspor’un Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşmanınardından, taraftarlar için stadyum önünden başlayacak ek seferler, saat 23.30itibarıyla hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi, bu seferlerin tüm bölgelere ulaşımıkapsayacağını belirtti.

Belediye tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yerverildi:

“Şanlıurfaspor - Bandırmaspor maçı için taraftarlarımızaulaşım kolaylığı 31 Ağustos Cumartesi günü, Şanlıurfaspor’umuzun Bandırmasporile yapacağı karşılaşma sonrası, stadyumdan tüm bölgelere toplu ek taşımaseferlerimiz siz değerli hemşehrilerimiz için hazır. Maç bitiminden itibaren,Stadyum önünden başlayacak olan ek seferlerimizle, güvenli ve rahat bir şekildeevinize ulaşmanızı sağlıyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak,Şanlıurfaspor'umuza başarılar diliyoruz”.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor, Bandırmaspor’u 3-2 mağlup ettiÖnceki Haber

Şanlıurfaspor, Bandırmaspor’u 3-2 mağlup...

Şanlıurfa’da kayıp çocuklar bulunduSonraki Haber

Şanlıurfa’da kayıp çocuklar bulundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar