Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfaspor, Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor, Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti
Abone ol
Şanlıurfaspor ligin dördüncü haftasında sahasında ağırladığı Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti. ŞANLIURFA- Türkiye FutbolFederasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligindördüncü haftasında sahasında Teksüt Bandırmaspor ile karşılaştı.11 Nisan Stadı’nda saat21.45’de başlayan maçta hakem Alper Akarsu düdük çaldı. Aksu’nun yardımcılıklarını Abdülhamit Söylerve Azad İlhan yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Egemen Artun.Ev sahibi takım Şanlıurfaspor,Bandırmaspor karşısında Aly Malle’nin 32. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 önegeçti. Sarı yeşilli takım dahasonra 38. dakikada penaltı vuruşu kazandı. Penaltı için topun başına geçen Urıe-Michel Mboula topu ağlarla buluşturdu:2-0. Rakip takım Bandırmaspor ilkyarının son dakikalarında Rahmetullah Berişbek’in golü ile farkı 1’eindirdi:2-1. Golün ardından baskısınıartıran Bandırmaspor 45+1’de Atınç Nukan’ın kaydettiği gol ile skora dengegetirdi:2-2. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarının 78.dakikasında sahneye çıkan Şanlıurfasporlu Hasan Hüseyin Acar, takımını 3-2 önegeçiren golü ağlarla buluşturdu. Maç bu skorla tamamlandı. BİHA

 

ŞANLIURFA- Türkiye FutbolFederasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligindördüncü haftasında sahasında Teksüt Bandırmaspor ile karşılaştı.

11 Nisan Stadı'nda saat21.45'de başlayan maçta hakem Alper Akarsu düdük çaldı.  Aksu’nun yardımcılıklarını Abdülhamit Söylerve Azad İlhan yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Egemen Artun.

Ev sahibi takım Şanlıurfaspor,Bandırmaspor karşısında Aly Malle'nin 32. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 önegeçti. 

Sarı yeşilli takım dahasonra 38. dakikada penaltı vuruşu kazandı. Penaltı için topun başına geçen  Urıe-Michel Mboula topu ağlarla buluşturdu:2-0.

Rakip takım Bandırmaspor ilkyarının son dakikalarında Rahmetullah Berişbek’in golü ile farkı 1’eindirdi:2-1.

Golün ardından baskısınıartıran Bandırmaspor 45+1’de Atınç Nukan’ın kaydettiği gol ile skora dengegetirdi:2-2. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının 78.dakikasında sahneye çıkan Şanlıurfasporlu Hasan Hüseyin Acar, takımını 3-2 önegeçiren golü ağlarla buluşturdu. Maç bu skorla tamamlandı.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da firari şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da firari şahıs yakalandı

Şanlıurfaspor maçı sonrası ek seferler düzenlenecekSonraki Haber

Şanlıurfaspor maçı sonrası ek seferler d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar