Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı: 4 tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı: 4 tutuklama
Abone ol
Akçakale’de telefon dolandırıcılığı ile 32 vatandaşı 17 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlıdan 4’ü tutuklandı. Şüphelilerin evlerinden çok sayıda uyuşturucu, tüfek ve tabanca ele geçirildi AKÇAKALE- Şanlıurfaİl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Akçakale İlçeJandarma Komutanlığı ekipleri, Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla,32 vatandaşı 17 milyon 600 bin lira dolandırılmasına yönelik çalışma başlattı.Yapılançalışma sonucu, telefonla dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen İ.B. (55),C.K. (36), T.B. (23), A.Ü. (23) ve M.B’nin (16) Akçakale ilçesi GeçittepeMahallesi’nde saklandığı tespit edildi.Ekipleribelirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 5şüpheli gözaltına alındı.Adreslerdeyapılan aramada, 14 telefon, 12 SIM kart, drone, bilgisayar, 2 av tüfeği,motosiklet, tabanca, bir miktar uyuşturucu ile 9 klasör içinde muhtelif evrak parçanlanmışvaziyette tabanca ve çok sayıda Suriye uyruklulara ait kimlik fotokopisi elegeçirildi.Gözaltınaalınan 5 şüpheli jandarmadaki işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edildi.Şüphelilerden4’ü tutuklandı, C.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.BİHA

AKÇAKALE- Şanlıurfaİl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Akçakale İlçeJandarma Komutanlığı ekipleri, Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla,32 vatandaşı 17 milyon 600 bin lira dolandırılmasına yönelik çalışma başlattı.

Yapılançalışma sonucu, telefonla dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen İ.B. (55),C.K. (36), T.B. (23), A.Ü. (23) ve M.B'nin (16) Akçakale ilçesi GeçittepeMahallesi'nde saklandığı tespit edildi.

Ekipleribelirlenen adreslere operasyon düzenledi. 

Operasyonda 5şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerdeyapılan aramada, 14 telefon, 12 SIM kart, drone, bilgisayar, 2 av tüfeği,motosiklet, tabanca, bir miktar uyuşturucu ile 9 klasör içinde muhtelif evrak parçanlanmışvaziyette tabanca ve çok sayıda Suriye uyruklulara ait kimlik fotokopisi elegeçirildi.

Gözaltınaalınan 5 şüpheli jandarmadaki işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edildi.

Şüphelilerden4’ü tutuklandı, C.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da kontrolden çıkan tır yola devrildi: Bir yaralıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da kontrolden çıkan tır yola d...

Şanlıurfa’da silah operasyonu!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da silah operasyonu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar