Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da silah operasyonu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da silah operasyonu!
Abone ol
Şanlıurfa’nın Viranşehir ve Siverek ilçelerinde jandarma ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik 24 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uzun namlulu silah ve mühimmata ele geçirildi. 20 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma GenelKomutanlığı Kom Daire Başkanlığı, Şanlıurfa il Jandarma Komutanlığı Kom ŞubeMüdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Viranşehir ve Siverek İlçe JandarmaKomutanlıkları tarafından silah kaçakçılarına yönelik çalışma başlatıldı.Yapılan çalışmadaViranşehir ve Siverek ilçesinde belirlenen24 adrese eş zamanlı operasyondüzenlendi.Operasyonda20 şüpheli gözaltına alındı.Adres ve zulayerlerinde saklanmış vaziyette, 9 uzun namlulu kaleşnikof, 18 tabanca, 1 keskinnişancı dürbünü ve Bin 318 mermi ele geçirildi.Ayrıca, arananşahısların yakalanması yönelik yapılan çalışmada, kasten öldürme, hırsızlıkgibi suçlardan aranması bulunan 7 şüpheli yakalandı.Gözaltınaalınan şüpheliler işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü.

Jandarma GenelKomutanlığı Kom Daire Başkanlığı, Şanlıurfa il Jandarma Komutanlığı Kom ŞubeMüdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Viranşehir ve Siverek İlçe JandarmaKomutanlıkları tarafından silah kaçakçılarına yönelik çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmadaViranşehir ve Siverek ilçesinde belirlenen24 adrese eş zamanlı operasyondüzenlendi.

Operasyonda20 şüpheli gözaltına alındı.

Adres ve zulayerlerinde saklanmış vaziyette, 9 uzun namlulu kaleşnikof, 18 tabanca, 1 keskinnişancı dürbünü ve Bin 318 mermi ele geçirildi.

Ayrıca, arananşahısların yakalanması yönelik yapılan çalışmada, kasten öldürme, hırsızlıkgibi suçlardan aranması bulunan 7 şüpheli yakalandı.

Gözaltınaalınan şüpheliler işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı: 4 tutuklamaÖnceki Haber

Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı: 4...

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu! 81 ilde silah kaçakçılığı operasyonuSonraki Haber

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu! 81 ilde sil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar