Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü değişti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü değişti
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre, Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Çakmaklı görevden alındı, yerine atanan isim de belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı tarafındanyapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Tarım ve Orman Bakanlığıteşkilatında çok sayıda il müdürü görevden alındı, yerlerine yeni müdürleratandı ve bazı müdürlerin de görev yerleri değiştirildi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan atamakararnamesine göre Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Çakmaklı dagörevden alındı.

 

Şanlıurfa İl Tarım ve OrmanMüdürlüğüne, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy atandı.

 

1972yılında Malatya'da doğan Mehmet AKSOY; Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesindenziraat mühendisi olarak mezun olmuş, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi P.D.R.eğitimi almış, İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesindemimarlık yüksek lisansı yapmıştır. Özel sektörde iş hayatına başlayan AKSOY,Tarım Bakanlığı-İstanbul Tarım İl Müdürlüğü Proje ve İstatistik Şube Müdürlüğü(Mühendis), Halkalı Ziraat Mektebi (Mühendis,Öğretim Görevlisi), HalkalıTarımsal Yayım ve Hizmet içi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (Mühendis, ÖğretimGörevlisi), Tarım ve Köyişleri Bakanlığı-İstanbul Zirai KarantinaMüdürlüğü  (İnspektör), İstanbul Fatih İlçesi, Fatih Belediyesi Park veBahçeler Müdürlüğü (Müdür), İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve MühendislikBölümü (Öğretim Görevlisi), Zeytinburnu İlçe Tarım veOrman Müdürlüğü (Ziraat Mühendisi) olarak çalışmış ve 13.01.2021tarihinden itibaren de Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde müdür olarakgörevlendirilmiştir. Halen bu görevine devam etmektedir.

Çeşitlivakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyesi olan AKSOY, sosyal yardımlaşmave dayanışma konularında çalışmalar yapan bir vakıfın 20 yıl genelsekreterliğini yapmıştır.

AyrıcaAKSOY'un Bakanlığımızca süs bitkileri yetiştiriciliği konularında 2 kitabıyayınlamıştır. Bakanlığımızın eğitimcisi olarak fümigasyon ve inspektöreğitmenliği yapmıştır.

KalkınmaAjansı projelerinde editörlük ve mantıksal çerçeve matrisi çalışmalarıbulunmaktadır.

Evlive üç çocuk babasıdır.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOKİ’den yüzde 25 indirim kampanyasıÖnceki Haber

TOKİ’den yüzde 25 indirim kampanyası

Urfa’daki bölge ’kesin korunacak hassas alan’ ilan edildiSonraki Haber

Urfa’daki bölge ’kesin korunacak hassas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar