Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyor?
Abone ol
Döviz kurları her gün yakından takip ediliyor. Döviz yatırımcısı ve döviz almak/satmak isteyenler dolar ve euro fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Peki 25 Eylül 2024 Çarşamba günü dolar kaç TL, euro kaç TL? İşte güncel dolar ve euro kuru... ŞANLIURFA-Döviz fiyatları yatırımcıları ve tasarruf sahiplerini doğrudan ilgilendiriyor. Türkiye’dedöviz girdisi nedeniyle birçok ürün ve hizmetin fiyatında belirleyici olduğuiçin dolar, euro fiyatları her gün en çok merak edilen konuların başındageliyor. PEKİDÖVİZ KURLARI GÜNE NASIL BAŞLADI Serbestpiyasada bugün 34,1527 liradan alınan dolar, 34,1593 liradan satılıyor. 38,2624liradan alınan euronun satış fiyatı ise 38,2744 lira olarak belirlendi.DOLARVE EURO HAKKINDAAmerikandoları veya Birleşik Devletler doları 1792 yılında Para Yasası ile yürürlüğegirmiş, Amerika Birleşik Devletleri’nin resmî para birimidir. Dünya ticaretiüzerinde en yaygın kullanılan para birimi olmasıyla da bilinir. Serbestdalgalanan bir para birimidir.Euro,Amerikan dolarının ardından dünyada en büyük ikinci rezerv para ve en çokkullanılan ikinci para birimi konumundadır. Avro ya da Euro, Avrupa Birliği’ninkurumları tarafından kullanılan para birimidir. Almanya, Avusturya, Belçika veİspanya gibi pek çok farklı ülkenin oluşturduğu Euro bölgesinin resmi parabirimi olarak kullanılır.UluslararasıPara Fonunun çeşitli para birimleri arasında yaptığı tahminlerine göre eurobölgesi, dünyadaki ikinci büyük ekonomidir.

ŞANLIURFA-Döviz fiyatları yatırımcıları ve tasarruf sahiplerini doğrudan ilgilendiriyor.

 

Türkiye'dedöviz girdisi nedeniyle birçok ürün ve hizmetin fiyatında belirleyici olduğuiçin dolar, euro fiyatları her gün en çok merak edilen konuların başındageliyor.

 

PEKİDÖVİZ KURLARI GÜNE NASIL BAŞLADI

 

Serbestpiyasada bugün 34,1527 liradan alınan dolar, 34,1593 liradan satılıyor.

 

38,2624liradan alınan euronun satış fiyatı ise 38,2744 lira olarak belirlendi.

DOLARVE EURO HAKKINDA

Amerikandoları veya Birleşik Devletler doları 1792 yılında Para Yasası ile yürürlüğegirmiş, Amerika Birleşik Devletleri'nin resmî para birimidir. Dünya ticaretiüzerinde en yaygın kullanılan para birimi olmasıyla da bilinir. Serbestdalgalanan bir para birimidir.

Euro,Amerikan dolarının ardından dünyada en büyük ikinci rezerv para ve en çokkullanılan ikinci para birimi konumundadır. Avro ya da Euro, Avrupa Birliği'ninkurumları tarafından kullanılan para birimidir. Almanya, Avusturya, Belçika veİspanya gibi pek çok farklı ülkenin oluşturduğu Euro bölgesinin resmi parabirimi olarak kullanılır.

UluslararasıPara Fonunun çeşitli para birimleri arasında yaptığı tahminlerine göre eurobölgesi, dünyadaki ikinci büyük ekonomidir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor!Önceki Haber

Eyyübiye Belediyesi gençleri üniversitey...

Şanlıurfa’da tek taraflı kaza!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da tek taraflı kaza!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar