Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor!
Abone ol
Eyyübiye Belediyesi’nin Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde açtığı üniversite sınavlarına hazırlık kursları büyük ilgi görüyor. 2024 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) 196 gençbaşarılı olarak istedikleri üniversitelere yerleşirken, belediye bünyesindefaaliyet gösteren gençlik merkezi, sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarıda 2025 YKS’ye hazırlanan yeni adaylarla dolmaya başladı.Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki üniversite hazırlıkkurslarına başlayan gençler, burada sunulan imkânları görünce şaşırdıklarınıbelirterek, özel kurumlarda bile bu kadar imkân olmadığını ifade ettiler.Gençlere yönelik birçok eğitim kursunun düzenlendiği Süleymanşah GençlikMerkezi’nde açılan üniversiteye hazırlık kurslarındaki sınıf dersleri, İlçeMilli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin destekleriyle uzmanöğretmenler tarafından veriliyor. Sınıf derslerinin dışında bilgisayarlıçalışma salonları ve etüt salonlarında ders çalışan üniversite adayları, kafeteryahizmetlerinden de ücretsiz faydalanıyor. Ders kitapları, soru bankaları ve kırtasiye malzemeleride Eyyübiye Belediyesi tarafından karşılanan üniversite adayı gençler,sınavların yapılacağı tarihe kadar günlerinin büyük kısmını Süleymanşah GençlikMerkezi’nde geçiriyor.

2024 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) 196 gençbaşarılı olarak istedikleri üniversitelere yerleşirken, belediye bünyesindefaaliyet gösteren gençlik merkezi, sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarıda 2025 YKS’ye hazırlanan yeni adaylarla dolmaya başladı.

Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki üniversite hazırlıkkurslarına başlayan gençler, burada sunulan imkânları görünce şaşırdıklarınıbelirterek, özel kurumlarda bile bu kadar imkân olmadığını ifade ettiler.Gençlere yönelik birçok eğitim kursunun düzenlendiği Süleymanşah GençlikMerkezi’nde açılan üniversiteye hazırlık kurslarındaki sınıf dersleri, İlçeMilli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin destekleriyle uzmanöğretmenler tarafından veriliyor. Sınıf derslerinin dışında bilgisayarlıçalışma salonları ve etüt salonlarında ders çalışan üniversite adayları, kafeteryahizmetlerinden de ücretsiz faydalanıyor.

Ders kitapları, soru bankaları ve kırtasiye malzemeleride Eyyübiye Belediyesi tarafından karşılanan üniversite adayı gençler,sınavların yapılacağı tarihe kadar günlerinin büyük kısmını Süleymanşah GençlikMerkezi’nde geçiriyor.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da acı olay: Baba kaza ile oğlunu ezdiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da acı olay: Baba kaza ile oğl...

Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyor?Sonraki Haber

Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar