Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Viranşehir Devlet Hastanesinde endoskopi ve kolonoskopi ünitesi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir Devlet Hastanesinde endoskopi ve kolonoskopi ünitesi açıldı
Abone ol
Mide ve bağırsak hastalıklarının teşhis ve tedavisinde önemli bir rol oynayan endoskopi ve kolonoskopi işlemleri, Viranşehir Devlet Hastanesi’nde de yapılmaya başlandı. Bu sayede bölge halkı, bu işlemler için komşu illere gitmek zorunda kalmayacak. Gastrit,reflü, ülser gibi mide hastalıklarıyla mücadelede ve kalın bağırsakhastalıklarının teşhisinde hayati önem taşıyan endoskopi ve kolonoskopiişlemleri artık Viranşehir’de gerçekleştirilebiliyor. Genel cerrahi uzmanlarıtarafından yapılan bu işlemler sayesinde hastalar, tanı konulduktan sonragerekli tedaviyi alma imkanına sahip olacak.Şanlıurfaİl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, mide veya bağırsak şikayeti olanhastaların ilk olarak polikliniklere başvurmalarını öneriyor ve uygun görülendurumlarda endoskopi ve kolonoskopi için randevu verildiğini belirtiyor. Buhizmetin ilçede sunulmasıyla birlikte, Viranşehirli vatandaşların komşu illereseyahat etme ihtiyacı da azalacak.GenelCerrahi Uzmanları, endoskopinin yemek borusu, mide ve kalın bağırsaktakitümörlerin tanısı ve tedavisinde kritik bir rol oynadığını vurguluyorlar.Ayrıca, endoskopinin yemek borusundaki daralmaları düzeltmek, polipleri kesmekve midedeki yabancı cisimleri çıkarmak gibi fonksiyonları da bulunuyor.ViranşehirDevlet Hastanesi, sindirim sistemi hastalıklarına yönelik tanı ve tedaviişlemlerinde uzman hekimler, deneyimli hemşireler ve son teknolojiye sahiptıbbi ekipmanlarla hizmet sunuyor. Hastalar, genel cerrahi poliklinik randevusualarak veya mevcut tahlil ve tetkikleriyle başvurarak gerekli muayene veişlemleri kolaylıkla yaptırabiliyorlar.

Gastrit,reflü, ülser gibi mide hastalıklarıyla mücadelede ve kalın bağırsakhastalıklarının teşhisinde hayati önem taşıyan endoskopi ve kolonoskopiişlemleri artık Viranşehir'de gerçekleştirilebiliyor. Genel cerrahi uzmanlarıtarafından yapılan bu işlemler sayesinde hastalar, tanı konulduktan sonragerekli tedaviyi alma imkanına sahip olacak.

Şanlıurfaİl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, mide veya bağırsak şikayeti olanhastaların ilk olarak polikliniklere başvurmalarını öneriyor ve uygun görülendurumlarda endoskopi ve kolonoskopi için randevu verildiğini belirtiyor. Buhizmetin ilçede sunulmasıyla birlikte, Viranşehirli vatandaşların komşu illereseyahat etme ihtiyacı da azalacak.

GenelCerrahi Uzmanları, endoskopinin yemek borusu, mide ve kalın bağırsaktakitümörlerin tanısı ve tedavisinde kritik bir rol oynadığını vurguluyorlar.Ayrıca, endoskopinin yemek borusundaki daralmaları düzeltmek, polipleri kesmekve midedeki yabancı cisimleri çıkarmak gibi fonksiyonları da bulunuyor.

ViranşehirDevlet Hastanesi, sindirim sistemi hastalıklarına yönelik tanı ve tedaviişlemlerinde uzman hekimler, deneyimli hemşireler ve son teknolojiye sahiptıbbi ekipmanlarla hizmet sunuyor. Hastalar, genel cerrahi poliklinik randevusualarak veya mevcut tahlil ve tetkikleriyle başvurarak gerekli muayene veişlemleri kolaylıkla yaptırabiliyorlar.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de üniversite hayalleri gerçek oluyor!Önceki Haber

Haliliye’de üniversite hayalleri gerçek...

Bakan Şimşek: En kötüsü geride kaldıSonraki Haber

Bakan Şimşek: En kötüsü geride kaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar