Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Haliliye’de üniversite hayalleri gerçek oluyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye’de üniversite hayalleri gerçek oluyor!
Abone ol
Haliliye Belediyesi, gençlerin üniversite sınavlarına hazırlık sürecine destek olmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Ücretsiz dershane hizmetiyle öğrencilere kapılarını açan belediye, düzenlediği periyodik deneme sınavlarıyla gençlerin hazırlık sürecini destekliyor. Kültürve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün öncülüğünde yürütülen bu faaliyetler, gençliğe veeğitime verilen önemin bir yansıması niteliğinde. Üniversiteye girişsınavlarına hazırlanan öğrenciler, belediye bünyesindeki eğitim merkezlerindeve kütüphanelerde ücretsiz dershane hizmeti almanın yanı sıra sessiz ve nezihbir ortamda ders çalışma imkanı buluyorlar.Eğitimmerkezlerinde alanında uzman öğretmenlerin verdiği konu anlatımlarıylaeksikliklerini giderme fırsatı bulan öğrenciler, periyodik olarak düzenlenendeneme sınavlarıyla kendilerini ölçme şansı elde ediyorlar. Bu sınavlar, ÖSYMformatında gerçekleşiyor ve öğrencilere zaman kontrolünü sağlamayı öğretiyor.Uzmanhocaların rehberliğinde yapılan sınavlarda ter döken gençler, sonuçlarıylaeksikliklerini görebilme imkanı buluyorlar. Deneme sınavlarına düzenli katılımsağlayan öğrenciler, Haliliye Belediyesi’nin desteğiyle hayallerine bir adımdaha yaklaşıyorlar.

Kültürve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün öncülüğünde yürütülen bu faaliyetler, gençliğe veeğitime verilen önemin bir yansıması niteliğinde. Üniversiteye girişsınavlarına hazırlanan öğrenciler, belediye bünyesindeki eğitim merkezlerindeve kütüphanelerde ücretsiz dershane hizmeti almanın yanı sıra sessiz ve nezihbir ortamda ders çalışma imkanı buluyorlar.

Eğitimmerkezlerinde alanında uzman öğretmenlerin verdiği konu anlatımlarıylaeksikliklerini giderme fırsatı bulan öğrenciler, periyodik olarak düzenlenendeneme sınavlarıyla kendilerini ölçme şansı elde ediyorlar. Bu sınavlar, ÖSYMformatında gerçekleşiyor ve öğrencilere zaman kontrolünü sağlamayı öğretiyor.

Uzmanhocaların rehberliğinde yapılan sınavlarda ter döken gençler, sonuçlarıylaeksikliklerini görebilme imkanı buluyorlar. Deneme sınavlarına düzenli katılımsağlayan öğrenciler, Haliliye Belediyesi'nin desteğiyle hayallerine bir adımdaha yaklaşıyorlar.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Özhaseki’den sıcaklık uyarısıÖnceki Haber

Bakan Özhaseki’den sıcaklık uyarısı

Viranşehir Devlet Hastanesinde endoskopi ve kolonoskopi ünitesi açıldıSonraki Haber

Viranşehir Devlet Hastanesinde endoskopi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar