Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Bakan Özhaseki’den sıcaklık uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Özhaseki’den sıcaklık uyarısı
Abone ol
Şanlıurfa’da beklenen yüksek sıcaklıklarla ilgili bir uyarı daha geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün raporuna dayanarak, bugünden itibaren ülke genelinde sıcaklıkların artacağını ve bazı illerde 40 derecenin üzerine çıkabileceğini belirterek uyarıda bulundu. Meteoroloji, ŞanlıurfaValiliği, Büyükşehir Belediyesi’ni ardından Bakan Özhaseki’de vatandaşlarıuyardı. Sıcaklıkların bugünden itibaren Şanlıurfa dahil bazıillerde 40 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Bakan Mehmet Özhaseki, yaşlıve kronik rahatsızlıkları olanları uyardı.Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ve bazıillerde 40 derecenin üzerine çıkabileceğini ifade etti. Özhaseki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı;Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün hava tahmin raporuna göre, yurdumuz genelindebugünden itibaren hava sıcaklıklarında artış beklenmektedir. Havasıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üstünde seyretmesi, bazıillerimizde sıcaklıkların 40 derece ve üzerinde olması öngörülüyor.Sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün verileriuyarınca; Yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın dikkatli vetedbirli olmalarını istirham ediyorum. Ülkemizin akciğeri olan ormanlarımızdaherhangi bir yangın meydana gelmemesi için vatandaşlarımızın duyarlı hareketetmelerini bekliyorum.”

Meteoroloji, ŞanlıurfaValiliği, Büyükşehir Belediyesi’ni ardından Bakan Özhaseki’de vatandaşlarıuyardı.  Sıcaklıkların bugünden itibaren Şanlıurfa dahil bazıillerde 40 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Bakan Mehmet Özhaseki, yaşlıve kronik rahatsızlıkları olanları uyardı.

Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ve bazıillerde 40 derecenin üzerine çıkabileceğini ifade etti.

Özhaseki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı;Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün hava tahmin raporuna göre, yurdumuz genelindebugünden itibaren hava sıcaklıklarında artış beklenmektedir. Havasıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üstünde seyretmesi, bazıillerimizde sıcaklıkların 40 derece ve üzerinde olması öngörülüyor.Sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün verileriuyarınca; Yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın dikkatli vetedbirli olmalarını istirham ediyorum. Ülkemizin akciğeri olan ormanlarımızdaherhangi bir yangın meydana gelmemesi için vatandaşlarımızın duyarlı hareketetmelerini bekliyorum.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi’nden ÖMK’ye tepki açıklamasıÖnceki Haber

Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi’nden ÖMK’ye t...

Haliliye’de üniversite hayalleri gerçek oluyor!Sonraki Haber

Haliliye’de üniversite hayalleri gerçek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar