Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Viranşehir Belediyespor liderlik koltuğuna oturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir Belediyespor liderlik koltuğuna oturdu
Abone ol
Viranşehir Belediyespor, ligin 6’ncı haftasında sahasında ağırladığı Bozova Belediyespor’u 3-0 yenerek, 15 puanla liderliğe yükseldi.

Bölgesel Amatör Ligi 8’incigrupta mücadele eden Viranşehir Beeldiyespor, ligin 8’inci haftasında sahasındaBozova Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Viranşehir İlçe Stadyumu’ndaoynanan karşılaşmayı; Viranşehir Belediye başkan yardımcıları, Şanlıurfa AmatörSpor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir ve çok sayıda taraftarizledi.

Maçın ilk yarısı orta sahaağırlıklı mücadele ile devam etti. Viranşehir Belediyespor bulduğu golpozisyonlarından faydalanamayınca, iki takım da soyunma odalarına golsüzeşitlikle gitti.

İkinci yarıya damga vurantakım Viranşehir Belediyespor oldu. Taraftarının desteğini de arkasına alan evsahibi takım, 64. ve 86. dakikalarda Mahsuni Boztepe ile 90. dakikada FurkanTemir’in kaydettiği gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Galibiyetten dolayı büyükmutluluk duyan futbolcular, alınan galibiyeti saha ortasında müzik eşliğindeçektikleri halaylarla kutladı.

Bu galibiyetle puanını 15’eyükselterek liderlik koltuğuna oturan Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki haftaise deplasmanda Bahçespor ile karşı karşıya gelecek.

Viranşehir BelediyesporKulüp Başkanı Süleyman Çelik, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarınıbelirterek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Liderliği bundan sonrabırakmak istemediklerini dile getiren Çelik, “Bundan sonraki maçlarda daalacakları başarılı sonuçlarla şampiyon olup, 3. Lig’e yükselen taraf olmakistiyoruz” dedi. Çelik, kendilerine her zaman destek veren Viranşehir BelediyeBaşkanı Salih Ekinci’ye de teşekkür etti.

Viranşehir BelediyesporTeknik Direktörü Bülent Güllü de,  sahaya3 puan parolasıyla çıktıklarını ve bunu başardıklarından dolayı sevinçliolduklarını vurgulayarak, futbolcularını tebrik etti.

Kalan maçları da kazasızatlatmayı hedeflediklerini belirten Güllü, sezonu şampiyon kapatarakViranşehir’i hak ettiği noktaya getirmeyi istediklerini söyledi.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den E-spor turnuvasıÖnceki Haber

Büyükşehir’den E-spor turnuvası

Sağanak yağışın etkili olduğu Şanlıurfa’da kaza! 4 yaralıSonraki Haber

Sağanak yağışın etkili olduğu Şanlıurfa’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar