Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Şıldak’tan ’Şanlı’ unvanı verilişinin 40. yılı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak’tan ’Şanlı’ unvanı verilişinin 40. yılı mesajı
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa’ya ”Şanlı” unvanının verilişinin 40. yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Şıldak, bu anlamlı günün tarihimize ve kültürel mirasımıza olan bağlılığımızı bir kez daha hatırlattığını vurguladı. ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa’ya”Şanlı” unvanının verilişinin 40. yıl dönümünü büyük bir gurur vecoşkuyla kutladıklarını belirten bir mesaj yayımladı. Vali Şıldak mesajında şu ifadelere yer verdi:“Şehrimizin “Şanlı” unvanını almasının yıldönümünübüyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün, tarihimize ve kültürelmirasımıza olan bağlılığımızı bir kez daha hatırlatıyor.Şanlıurfa, sahip olduğu köklü tarihi, zengin kültürel dokusuve misafirperver insanlarıyla her zaman gurur kaynağı olmuştur. Bu özel unvan,şehrimizin milli birlik ve beraberliğimizin tescilini, tarihteki önemini vedeğerini bir kez daha perçinlemektedir.Bu vesileyle, tüm Aziz Şehitlerimizi saygı ve rahmet ileanıyor ve ”Şanlı” unvanının şehrimize kazandırılmasında emeği geçenTürkiye Büyük Millet Meclisimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice başarılarla dolu birgeleceği hep birlikte inşa edeceğimize olan inancımızı her geçen gün daha daüst seviyeye çıkarırken Şanlıurfa’nın hak ettiği yere ulaşması için hep birlikteçalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

 ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa'ya"Şanlı" unvanının verilişinin 40. yıl dönümünü büyük bir gurur vecoşkuyla kutladıklarını belirten bir mesaj yayımladı. 

Vali Şıldak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şehrimizin “Şanlı" unvanını almasının yıldönümünübüyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün, tarihimize ve kültürelmirasımıza olan bağlılığımızı bir kez daha hatırlatıyor.

Şanlıurfa, sahip olduğu köklü tarihi, zengin kültürel dokusuve misafirperver insanlarıyla her zaman gurur kaynağı olmuştur. Bu özel unvan,şehrimizin milli birlik ve beraberliğimizin tescilini, tarihteki önemini vedeğerini bir kez daha perçinlemektedir.

Bu vesileyle, tüm Aziz Şehitlerimizi saygı ve rahmet ileanıyor ve "Şanlı" unvanının şehrimize kazandırılmasında emeği geçenTürkiye Büyük Millet Meclisimize teşekkür ediyorum.

Birlik ve beraberlik içinde nice başarılarla dolu birgeleceği hep birlikte inşa edeceğimize olan inancımızı her geçen gün daha daüst seviyeye çıkarırken Şanlıurfa'nın hak ettiği yere ulaşması için hep birlikteçalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da 8 aranan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da 8 aranan şahıs yakalandı

Bayram tatilinin 7 günlük kaza bilançosu: 62 ölü, 8 bin 690 yaralıSonraki Haber

Bayram tatilinin 7 günlük kaza bilançosu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar