Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Bayram tatilinin 7 günlük kaza bilançosu: 62 ölü, 8 bin 690 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram tatilinin 7 günlük kaza bilançosu: 62 ölü, 8 bin 690 yaralı
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk yedi gününde meydana gelen trafik kazalarında 62 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 690 kişinin ise yaralandığını açıkladı. ŞANLIURFA- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilindetrafik denetimlerinin hassasiyetle sürdürüldüğünü belirterek, tatilin ilk yedigününde yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.Bakan Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin,vatandaşların güvenliği için denetimlerini aralıksız olarak devam ettirdiğinivurguladı.20 Haziran Perşembe günü, bayram tatilinin ikinci gününde 24saatlik süre içinde Türkiye genelinde 597 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 13 kişi hayatınıkaybederken, bin 7 kişi yaralandı. Aynı gün içerisinde trafik ekipleri tarafından406.165 araç denetlendi.Denetimler sonucunda 21 bin 129 araca hız ve radar işlemi,39 bin 21 araca ise diğer trafik ihlalleri nedeniyle işlem yapıldı.Bayram tatilinin ilk altı gününde (Cumartesi, Pazar,Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) toplamda 62 kişi trafikkazalarında hayatını kaybetti. Bu süreçte yaralanan kişi sayısı ise 8 bin 690olarak kaydedildi.Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaşu ifadelere yer verdi:”Bayram tatili boyunca trafik polislerimiz ve jandarmatrafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor. Denetimlerimizintek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerinekavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda daotobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarınauyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmakiçin değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım.”

ŞANLIURFA- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilindetrafik denetimlerinin hassasiyetle sürdürüldüğünü belirterek, tatilin ilk yedigününde yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin,vatandaşların güvenliği için denetimlerini aralıksız olarak devam ettirdiğinivurguladı.

20 Haziran Perşembe günü, bayram tatilinin ikinci gününde 24saatlik süre içinde Türkiye genelinde 597 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 13 kişi hayatınıkaybederken, bin 7 kişi yaralandı. Aynı gün içerisinde trafik ekipleri tarafından406.165 araç denetlendi.

Denetimler sonucunda 21 bin 129 araca hız ve radar işlemi,39 bin 21 araca ise diğer trafik ihlalleri nedeniyle işlem yapıldı.

Bayram tatilinin ilk altı gününde (Cumartesi, Pazar,Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) toplamda 62 kişi trafikkazalarında hayatını kaybetti. Bu süreçte yaralanan kişi sayısı ise 8 bin 690olarak kaydedildi.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaşu ifadelere yer verdi:

"Bayram tatili boyunca trafik polislerimiz ve jandarmatrafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor. Denetimlerimizintek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerinekavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda daotobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarınauyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmakiçin değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Şıldak’tan ’Şanlı’ unvanı verilişinin 40. yılı mesajıÖnceki Haber

Vali Şıldak’tan ’Şanlı’ unvanı verilişin...

Adıyaman’da deprem!Sonraki Haber

Adıyaman’da deprem!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar