Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Şıldak’tan 3 ilçeye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak’tan 3 ilçeye ziyaret
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Bozova, Hilvan ve Siverek’te incelemelerde bulundu.

Sabah ilk olarak mesaisine Bozova temaslarıyla başlayanVali Şıldak, daha sonra sırasıyla; Hilvan Kaymakamlığı ve Belediyesi ileSiverek Kaymakamlığı ve Belediyesini ziyaret etti.

Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinde personelinodalarını tek tek gezerek çalışanları selamlayan Vali Şıldak, şerefdefterlerini imzalayıp bir süre makamları da ziyaret ederek yetkililerdenilçelerin genel durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Şıldak'a, Bozova temaslarında İlçe Kaymakamı Halilİbrahim Yeşilyurt, Belediye Başkanı Suphi Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü RemziÖzer, İlçe Jandarma Komutanı Kenan Çetin,

Hilvan ziyaretlerinde Kaymakam Orhan Gazi Karakaş,Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Hatılcık, İlçeJandarma Komutanı Halil İbrahim Yavuzkurt,

Siverek temaslarında ise İlçe Kaymakamı Musa Aydemir,Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Ali Gökce ve İlçe JandarmaKomutanı Yasin Afşar eşlik etti.

İlçe gezilerine planlı bir şekilde devam edeceğinibelirten Vali Şıldak, Şanlıurfa'nın büyük bir coğrafya üzerinde olduğunuhatırlatarak; "İlçelerimize yaptığımız bu ilk ziyaretlerde genel durum veçalışmalar ile ilgili bilgi alıyoruz. İlçe yöneticilerini tanıyoruz.” dedi.

 

Vali Şıldak, kent merkezi dönüşünde Hilvan uygulamanoktası ile Diyarbakır yolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasını ziyaretederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Uygulama noktası ziyaretinde tek tek polislerle tokalaşanVali Şıldak, “Şehrin huzur ve güvenliği konusunda sizlere büyük görevlerdüşüyor. Özellikle gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak adına hep birlikteçok çalışacağız. Görevlerinizde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

 

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan kaç saat uyuduğunu açıkladıÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaç saat uyuduğunu...

Şanlıurfaspor Galatasaray’’ın genç oyuncusunu transfer ettiSonraki Haber

Şanlıurfaspor Galatasaray’’ın genç oyunc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar