Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Şıldak, Şanlıurfalı sanatçıları hanelerinde ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak, Şanlıurfalı sanatçıları hanelerinde ziyaret etti
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, hane ziyaretlerine Şanlıurfa kültürel zenginliklerine büyük katkıları olan sanatçılar Mehmet Emin Güngör ve Mustafa Kaçar ile devam etti. Vali Hasan Şıldak, Eşi FatmaNur Şıldak ile birlikte Şanlıurfa değerlerinin günümüze taşınmasında büyükemekleri bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Onaylı Sanatçılardan Kazaz UstasıMehmet Emin Güngör ile Hüsn-ü Hat Ustası Mustafa Kaçar’ı ziyaret etti.İlk olarak 84 yaşındakiSanatçı Güngör’ün hanesine misafir olan Vali Şıldak, burada aileye esenliklerdileyerek kazazlık hakkında bilgi aldı. 70 yıllık kazaz ustasıGüngör’ün eserlerini de yakından görme fırsatı bulduğu için mutluluk duyduğunuifade eden Vali Şıldak, aile fertleri ile de yakından ilgilendi. Ardından Hüsn-ü HatSanatçısı Mustafa Kaçar’ın evine geçen Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak,sanatçının eserlerini inceledi. Kaçar’ın sanat hayatı hakkında sohbet eden ValiŞıldak, ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirmede; “Şanlıurfa’mızdaziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bizleri bugün evlerinde misafir edensanatçılarımız Mehmet Emin Güngör ve Mustafa Kaçar’a teşekkür ediyoruz.Sanatçılarımız kendi alanlarında ender isimler arasında. Bu sanatlarımızıyaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarma konusunda hepimize büyük sorumlulukdüşüyor” diye konuştu.BİHA

Vali Hasan Şıldak, Eşi FatmaNur Şıldak ile birlikte Şanlıurfa değerlerinin günümüze taşınmasında büyükemekleri bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Onaylı Sanatçılardan Kazaz UstasıMehmet Emin Güngör ile Hüsn-ü Hat Ustası Mustafa Kaçar’ı ziyaret etti.

İlk olarak 84 yaşındakiSanatçı Güngör’ün hanesine misafir olan Vali Şıldak, burada aileye esenliklerdileyerek kazazlık hakkında bilgi aldı.

70 yıllık kazaz ustasıGüngör’ün eserlerini de yakından görme fırsatı bulduğu için mutluluk duyduğunuifade eden Vali Şıldak, aile fertleri ile de yakından ilgilendi.

Ardından Hüsn-ü HatSanatçısı Mustafa Kaçar’ın evine geçen Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak,sanatçının eserlerini inceledi. Kaçar’ın sanat hayatı hakkında sohbet eden ValiŞıldak, ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirmede; “Şanlıurfa’mızdaziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bizleri bugün evlerinde misafir edensanatçılarımız Mehmet Emin Güngör ve Mustafa Kaçar’a teşekkür ediyoruz.Sanatçılarımız kendi alanlarında ender isimler arasında. Bu sanatlarımızıyaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarma konusunda hepimize büyük sorumlulukdüşüyor” diye konuştu.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri hız denetimi gerçekleştirdiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da emniyet ekipleri hız deneti...

Trafikte 436 bin 589 araca ve sürücüye işlem yapıldıSonraki Haber

Trafikte 436 bin 589 araca ve sürücüye i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar