Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Şıldak deprem konutlarını inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak deprem konutlarını inceledi
Abone ol
İl genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarının yapım aşamalarını birebir takip eden Vali Hasan Şıldak, bu kez Bozova’daki Arıkök ve Yaslıca mahallerindeki deprem konutlarını inceledi. Vali Hasan Şıldak, hafta içi yoğun programını hafta sonu dasürdürdü. İl genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarınınyapım aşamalarını, altyapı ile çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının tümdetaylarını birebir takip eden Vali Hasan Şıldak, bugün de Bozova’ya bağlıArıkök ve Yaslıca Mahallerindeki deprem konutlarını inceledi.Çalışmalarla ilgili teknik ekiplerden bilgi alan ValiŞıldak, burada yaptığı kısa değerlendirmesinde “Büyük depremin ardından şehirmerkezlerinde ve kırsal mahallelerimizde kalıcı deprem konutlarının yapımıhızla devam ediyor. Yapım süreçlerini ve alt yapı ihtiyaçlarını yakından takipettiğimiz konutların en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslimedilmesi için gerekli koordinasyonu sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.Vali Şıldak, süreç içerisinde bölgeye tekrardan ziyaretlergerçekleştirerek çalışmaları takip edeceğini sözlerine ekledi.

Vali Hasan Şıldak, hafta içi yoğun programını hafta sonu dasürdürdü. İl genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarınınyapım aşamalarını, altyapı ile çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının tümdetaylarını birebir takip eden Vali Hasan Şıldak, bugün de Bozova’ya bağlıArıkök ve Yaslıca Mahallerindeki deprem konutlarını inceledi.

Çalışmalarla ilgili teknik ekiplerden bilgi alan ValiŞıldak, burada yaptığı kısa değerlendirmesinde “Büyük depremin ardından şehirmerkezlerinde ve kırsal mahallelerimizde kalıcı deprem konutlarının yapımıhızla devam ediyor. Yapım süreçlerini ve alt yapı ihtiyaçlarını yakından takipettiğimiz konutların en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslimedilmesi için gerekli koordinasyonu sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Şıldak, süreç içerisinde bölgeye tekrardan ziyaretlergerçekleştirerek çalışmaları takip edeceğini sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Şıldak Bozova’da deprem konutlarını inceledi!Önceki Haber

Vali Şıldak Bozova’da deprem konutlarını...

Şanlıurfa’daki uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama!Sonraki Haber

Şanlıurfa’daki uyuşturucu operasyonunda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar