Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Şıldak Asayiş ve güvenlik istatistiklerini açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak Asayiş ve güvenlik istatistiklerini açıkladı
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte jandarma ve polis ekipleri tarafından yapılan güvenlik ve asayiş çalışmalarına ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Şıldak, son bir yılda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 bin 419 suçlunun yakalandığını aktardı. ŞanlıurfaValisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İlEmniyet Müdürü Erdem Bildirici’nin katılımıyla Valilik toplantı salonundaasayiş ve güvenlik basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.Şanlıurfa’daasayiş, güvenlik, huzur ve trafik düzeninin sağlanması noktasındaönemli çalışmaların yapıldığını açıklayan Vali Şıldak, uyuşturucuyla mücadelenoktasında önemli mesafe kat edildiğini verilerle duyurdu.Toplantıdayaptığı konuşmada, halkın asayiş ve uyuşturucu suçlarına karşı bilinçli olmasıgerektiğini vurgulayan Vali Şıldak, kente son bir yılda kesinleşmiş hapiscezası bulunan 8 bin 419 suçlunun yakalandığını açıkladı.30 CİNAYETZANLISI YAKALANDIToplantıdakonuşan Şıldak, son bir yılda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 bin 419suçlunun yakalandığını aktarana Vali Şıldak,”Arama kararıyla ifadesinebaşvurmak ya da farklı sebeplerle aranan kişilerde ise oran daha yüksek. Bukişilerden de 8 bin 35 kişi yakalayıp ilgili mercilere teslim edilmiş oran iseyüzde 73, geçen yıla göre artış göstermiş.Bu ayiçerisinde yaklaşık 466 hapis cezasıyla aranan kişi Şanlıurfa’da yakalanmışbulunmakta. Eylül ayı daha tamamlanmadan rakam bu kadar yüksek seviyeyeulaşmış. Buradan Emniyet ve Jandarma ekiplerine yine teşekkürlerimi bildirmekisterim.İfadesinebaşvurulmak üzere ve diğer sebeplerle aranan kişi sayısı ise bin 738 bunlar çokyüksek rakamlar. Bir de dikkat çekici bir rakam daha var tam 30 kişiyi bu ayiçerisinde kasten öldürme suçundan yakalanmış durumda.” dedi.ALINANTEDBİRLER ETKİLİ OLDUAlınantedbirler ile büyük mesafe katettiklerini aktaran ali Şıldak,”Gözaltına alınanve tutuklanan kişi sayısında yüzde 9 ve yüzde 19’luk oranda artışlar var.Öldürme olaylarında çokta kayda değer bir farklılık görülmüyor. Bu konuyudefalarca dile getirmiştik vatandaşlarımızın herhangi bir anlaşmazlık durumundagerginlik oluşmaması ve silah kullanılmaması çok büyük önem taşır. Alınan tedbirler ve vatandaşlarıngösterdiği duyarlılık sayesinde son bir yıl içerisinde yüzde 30 üzerinde birazalma görülüyor. Özellikle evden hırsızlık olaylarında yüzde 32, iş yerindenhırsızlık olaylarında yüzde 31, oto hırsızlığı motosiklet hırsızlığı gibi araçhırsızlıklarında ise yüzde 26 gibi iyileşmeler var”şeklinde konuştu.Vali Şıldak,kentte 2 bin 996 göçmen ve 398 organizatörün yakalandığını belirtirken, son biryıl içerisinde 210 organizatörün de tutuklandığını söyledi. Trafikkazalarına verilerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Vali Hasan Şıldak, 4 bin341 trafik kazasının meydana geldiğini, bunlardan 62’sinin ölümlü trafik kazasıolduğunu kaydetti.

ŞanlıurfaValisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İlEmniyet Müdürü Erdem Bildirici’nin katılımıyla Valilik toplantı salonundaasayiş ve güvenlik basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’daasayiş, güvenlik, huzur ve trafik düzeninin sağlanması noktasındaönemli çalışmaların yapıldığını açıklayan Vali Şıldak, uyuşturucuyla mücadelenoktasında önemli mesafe kat edildiğini verilerle duyurdu.

Toplantıdayaptığı konuşmada, halkın asayiş ve uyuşturucu suçlarına karşı bilinçli olmasıgerektiğini vurgulayan Vali Şıldak, kente son bir yılda kesinleşmiş hapiscezası bulunan 8 bin 419 suçlunun yakalandığını açıkladı.

30 CİNAYETZANLISI YAKALANDI

Toplantıdakonuşan Şıldak, son bir yılda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 bin 419suçlunun yakalandığını aktarana Vali Şıldak,”Arama kararıyla ifadesinebaşvurmak ya da farklı sebeplerle aranan kişilerde ise oran daha yüksek. Bukişilerden de 8 bin 35 kişi yakalayıp ilgili mercilere teslim edilmiş oran iseyüzde 73, geçen yıla göre artış göstermiş.

Bu ayiçerisinde yaklaşık 466 hapis cezasıyla aranan kişi Şanlıurfa’da yakalanmışbulunmakta. Eylül ayı daha tamamlanmadan rakam bu kadar yüksek seviyeyeulaşmış. Buradan Emniyet ve Jandarma ekiplerine yine teşekkürlerimi bildirmekisterim.

İfadesinebaşvurulmak üzere ve diğer sebeplerle aranan kişi sayısı ise bin 738 bunlar çokyüksek rakamlar. Bir de dikkat çekici bir rakam daha var tam 30 kişiyi bu ayiçerisinde kasten öldürme suçundan yakalanmış durumda.” dedi.

ALINANTEDBİRLER ETKİLİ OLDU

Alınantedbirler ile büyük mesafe katettiklerini aktaran ali Şıldak,”Gözaltına alınanve tutuklanan kişi sayısında yüzde 9 ve yüzde 19’luk oranda artışlar var.Öldürme olaylarında çokta kayda değer bir farklılık görülmüyor. Bu konuyudefalarca dile getirmiştik vatandaşlarımızın herhangi bir anlaşmazlık durumundagerginlik oluşmaması ve silah kullanılmaması çok büyük önem taşır. Alınan tedbirler ve vatandaşlarıngösterdiği duyarlılık sayesinde son bir yıl içerisinde yüzde 30 üzerinde birazalma görülüyor. Özellikle evden hırsızlık olaylarında yüzde 32, iş yerindenhırsızlık olaylarında yüzde 31, oto hırsızlığı motosiklet hırsızlığı gibi araçhırsızlıklarında ise yüzde 26 gibi iyileşmeler var”şeklinde konuştu.

Vali Şıldak,kentte 2 bin 996 göçmen ve 398 organizatörün yakalandığını belirtirken, son biryıl içerisinde 210 organizatörün de tutuklandığını söyledi.

Trafikkazalarına verilerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Vali Hasan Şıldak, 4 bin341 trafik kazasının meydana geldiğini, bunlardan 62’sinin ölümlü trafik kazasıolduğunu kaydetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MSB: Irak ve Suriye’de 22 terörist etkisiz hale getirildiÖnceki Haber

MSB: Irak ve Suriye’de 22 terörist etkis...

Bakan Yerlikaya paylaştı! Yasa dışı bahis, kumar ve dolandırıcılık operasyonuSonraki Haber

Bakan Yerlikaya paylaştı! Yasa dışı bahi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar