Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

MSB: Irak ve Suriye’de 22 terörist etkisiz hale getirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MSB: Irak ve Suriye’de 22 terörist etkisiz hale getirildi
Abone ol
MSB, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde 21, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 1 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Irak ve Suriye’nin kuzeybölgelerindeki terör operasyonları sürüyor.Milli Savunma Bakanlığı(MSB), son operasyonlarda 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.Bakanlıktan yapılanaçıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit edilen 21PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.MSB tarafından yapılanpaylaşımda şu ifadelere yer verildi:“Teröristler kendilerinibekleyen sondan kaçamıyor! Kahraman TürkSilahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespitettiği 21 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesindebelirlediği 1 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğinnefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek”!BİHA

Irak ve Suriye’nin kuzeybölgelerindeki terör operasyonları sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), son operasyonlarda 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılanaçıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit edilen 21PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

MSB tarafından yapılanpaylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Teröristler kendilerinibekleyen sondan kaçamıyor!  Kahraman TürkSilahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespitettiği 21 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesindebelirlediği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.  Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğinnefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek”!

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da spor hekimi hizmet vermeye başladıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da spor hekimi hizmet vermeye...

Vali Şıldak Asayiş ve güvenlik istatistiklerini açıkladıSonraki Haber

Vali Şıldak Asayiş ve güvenlik istatisti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar