Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Urfa Çalışma Grubu önerisini yeniledi: Tüm unsurlardan temizlenmeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa Çalışma Grubu önerisini yeniledi: Tüm unsurlardan temizlenmeli
Abone ol
Urfa Çalışma Grubu, tarihi Şanlıurfa’nın önemli turistik güzergah yollarından biri olan Haşimiye Meydanı ile Meşarkiye Caddesi arasındaki alanın görüntü kirliliğinden arındırılması ve bazı işletmelerin taşınması gerektiğine dair önerisini yineledi. Urfa Çalışma Grubu, tarihi Şanlıurfa’nın önemli turistikgüzergah yollarından biri olan Haşimiye Meydanı ile Meşarkiye Caddesiarasındaki alanın görüntü kirliliğinden arındırılması ve bazı işletmelerintaşınması gerektiğine dair önerisini bir kez daha gündeme getirdi.Yapılan açıklamada, söz konusu alanın kentin önemli birturizm destinasyonu olduğunu ve bu alanın mevcut haliyle kentin imajını olumsuzetkilediği belirtildi. Açıklamada, ” Tarihi Urfa’nın ana güzergahyollarından olan Haşimiye Meydanı ile Meşarkiye Caddesi arasındaki alan turizmaçısından önemli olup görüntü kirliliğine neden olan tüm unsurlardantemizlenmesi gerekmektedir. Ayrıca burada bulunan işletmelerden bir bölümütaşınmasının sağlanması şarttır.” denildi.

Urfa Çalışma Grubu, tarihi Şanlıurfa’nın önemli turistikgüzergah yollarından biri olan Haşimiye Meydanı ile Meşarkiye Caddesiarasındaki alanın görüntü kirliliğinden arındırılması ve bazı işletmelerintaşınması gerektiğine dair önerisini bir kez daha gündeme getirdi.

Yapılan açıklamada, söz konusu alanın kentin önemli birturizm destinasyonu olduğunu ve bu alanın mevcut haliyle kentin imajını olumsuzetkilediği belirtildi. Açıklamada, " Tarihi Urfa'nın ana güzergahyollarından olan Haşimiye Meydanı ile Meşarkiye Caddesi arasındaki alan turizmaçısından önemli olup görüntü kirliliğine neden olan tüm unsurlardantemizlenmesi gerekmektedir. Ayrıca burada bulunan işletmelerden bir bölümütaşınmasının sağlanması şarttır.” denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Başkan Canpolat’a teşekkür ettiÖnceki Haber

Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Ba...

Şanlıurfa’da binaların yapıldığı ilçede nar ve fıstıklar bir bir gidiyor!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da binaların yapıldığı ilçede...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar