Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Başkan Canpolat’a teşekkür etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Başkan Canpolat’a teşekkür etti
Abone ol
Haliliye Belediyesinin vatandaşları sanatla buluşturduğu Kültür ve Sanat Evinde devam eden birbirinden renkli kurslar ilgi görüyor. Haliliye Belediyesinin kültür ve sanat alanında sürenfaaliyetleri vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla belediyebünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binayı Kültür ve SanatEvi’ne dönüştüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara keyifli zamangeçirecekleri yeni alanlar sunuyor. Gençlerin kültür ve sanatla iç içe olmasıamacıyla hizmete sunulan Kültür ve Sanat Evinde usta öğreticiler tarafındandef/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleri veriliyor.Vatandaşların yoğun ilgiyle takip ettiği kurslar, kendilerini geliştirmekisteyen ve keyifli zaman geçiren gençlerle dolup taşıyor. Ebru kursundanfaydalanan gençler, ebru sanatı ile tanıştıklarını ve el becerilerinigeliştirdiklerini ifade ederek Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.Hüsn-i hat kursiyerleri ise Haliliye Belediyesinin kültürlerini öğrenmeleriiçin fırsat sunduğunu belirterek, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılanaçıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve detaylı bilgi almak isteyenvatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kurabileceğikaydedildi.BİHA

Haliliye Belediyesinin kültür ve sanat alanında sürenfaaliyetleri vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla belediyebünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binayı Kültür ve SanatEvi’ne dönüştüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara keyifli zamangeçirecekleri yeni alanlar sunuyor. Gençlerin kültür ve sanatla iç içe olmasıamacıyla hizmete sunulan Kültür ve Sanat Evinde usta öğreticiler tarafındandef/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleri veriliyor.Vatandaşların yoğun ilgiyle takip ettiği kurslar, kendilerini geliştirmekisteyen ve keyifli zaman geçiren gençlerle dolup taşıyor. Ebru kursundanfaydalanan gençler, ebru sanatı ile tanıştıklarını ve el becerilerinigeliştirdiklerini ifade ederek Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.Hüsn-i hat kursiyerleri ise Haliliye Belediyesinin kültürlerini öğrenmeleriiçin fırsat sunduğunu belirterek, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılanaçıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve detaylı bilgi almak isteyenvatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kurabileceğikaydedildi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hilvan’da ikinci kadın hastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı!Önceki Haber

Hilvan’da ikinci kadın hastalıkları ve d...

Urfa Çalışma Grubu önerisini yeniledi: Tüm unsurlardan temizlenmeliSonraki Haber

Urfa Çalışma Grubu önerisini yeniledi: T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar