Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Hilvan’da ikinci kadın hastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hilvan’da ikinci kadın hastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı!
Abone ol
Hilvan’da ikinci kadın hastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı. Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesine ikinci kadınhastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı.Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesinde ameliyathaneve yoğun bakımın hizmete girmesi ile birlikte başlayan kadın doğumameliyatları, normal doğum ve sezeryan doğum vakaları ile kadınsal operasyonlarikinci kadın doğum hastalıkları uzmanının atanması ile birlikte Hilvan’danŞanlıurfa merkeze hasta sevklerinin önüne geçilmiş oldu.Hilvan Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum UzmanıDr. Berfin Küçükler şunları söyledi: “Yaklaşık olarak bir yıldır Hilvan Devlet Hastanesinde görevyapmaktayım. Yaklaşık altı yedi aydır ameliyathanemizi ve doğumhanemizi aktifolarak kullanmaya başladık. Burada çeşitli jinekolojik operasyonlar, kadınhastalıkları ile ilgili çeşitli ameliyatlar sezeryanlar normal doğumvakalarımız her gün problemsiz bir şekilde alınıyor. Doğumhanemizde ekip olarakaktif bir şekilde çalışmakta Gülcan hocamızın da aramıza katılmasıyla iki kadınhekim olarak Hilvan halkına hizmete devam edeceğiz. Kadın Hastalıkları ve DoğumUzmanı Dr. Gülcan Akverdi Hilvan Devlet hastanesinde yeni göreve başladım.Polikliniğimize Mhrs den randevu alıp başvurabilirsiniz”.BİHA

Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesine ikinci kadınhastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı.

Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesinde ameliyathaneve yoğun bakımın hizmete girmesi ile birlikte başlayan kadın doğumameliyatları, normal doğum ve sezeryan doğum vakaları ile kadınsal operasyonlarikinci kadın doğum hastalıkları uzmanının atanması ile birlikte Hilvan’danŞanlıurfa merkeze hasta sevklerinin önüne geçilmiş oldu.

Hilvan Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum UzmanıDr. Berfin Küçükler şunları söyledi:  

“Yaklaşık olarak bir yıldır Hilvan Devlet Hastanesinde görevyapmaktayım. Yaklaşık altı yedi aydır ameliyathanemizi ve doğumhanemizi aktifolarak kullanmaya başladık. Burada çeşitli jinekolojik operasyonlar, kadınhastalıkları ile ilgili çeşitli ameliyatlar sezeryanlar normal doğumvakalarımız her gün problemsiz bir şekilde alınıyor. Doğumhanemizde ekip olarakaktif bir şekilde çalışmakta Gülcan hocamızın da aramıza katılmasıyla iki kadınhekim olarak Hilvan halkına hizmete devam edeceğiz. Kadın Hastalıkları ve DoğumUzmanı Dr. Gülcan Akverdi Hilvan Devlet hastanesinde yeni göreve başladım.Polikliniğimize Mhrs den randevu alıp başvurabilirsiniz”.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı seferberlik çağrısıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı seferber...

Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Başkan Canpolat’a teşekkür ettiSonraki Haber

Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar