Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı seferberlik çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı seferberlik çağrısı
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ‘Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum’ Projesinin “Şanlıurfa İçin Seferberlik Zamanı” olduğunu belirterek ailelerin de iknaları ile bağımlı kişilerin tedavisinin mutlak suretle yapılması çağrısında bulundu. Uyuşturucu ile kararlı mücadelenin sürdüğü Şanlıurfa’da ValiHasan Şıldak, Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum Projesine başvurularınbaşladığını duyurdu. Vali Şıldak’ın sosyal medya aracılığıyla yayınladığıpaylaşımında “Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele sürdürülüyor.Polis ve Jandarmanın kararlı mücadelesi ve ailelerin de desteği ile uyuşturucutacirlerine fırsat vermiyoruz. Şimdi Şanlıurfa’da yeni bir proje başlıyor.Proje çerçevesinde uyuşturucu kullanan kişilere el uzatıyoruz. Bu proje ilemadde bağımlılığından kurtulmak isteyenlere fırsatlar sunuyoruz.Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum Projesibağımlılıktan kurtulmak isteyenlere destek oluyor. Tedavi, rehabilitasyon,topluma kazandırma, mesleki eğitim ve istihdamın kolaylaştırılması aşamasındagüçlü çözümler üretiliyor. Bağımlılıktan kurtulmak için sizler de projeyebaşvurabilirsiniz. Başvuru için Valilik ve Kaymakamlıktan Açık Kapı Biriminegitmeniz yeterlidir. Gençlerimizi esir alan bu sorundan kurtulmak için sizlerde çevrenizdeki bağımlıları ikna ederek projeye başvurmalarını sağlayın. Şimdiseferberlik zamanı. Şimdi hep birlikte bağımlılıktan kurtulma zamanı” ifadeleriyer aldı.

Uyuşturucu ile kararlı mücadelenin sürdüğü Şanlıurfa’da ValiHasan Şıldak, Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum Projesine başvurularınbaşladığını duyurdu. Vali Şıldak’ın sosyal medya aracılığıyla yayınladığıpaylaşımında “Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele sürdürülüyor.Polis ve Jandarmanın kararlı mücadelesi ve ailelerin de desteği ile uyuşturucutacirlerine fırsat vermiyoruz. Şimdi Şanlıurfa’da yeni bir proje başlıyor.Proje çerçevesinde uyuşturucu kullanan kişilere el uzatıyoruz. Bu proje ilemadde bağımlılığından kurtulmak isteyenlere fırsatlar sunuyoruz.

Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum Projesibağımlılıktan kurtulmak isteyenlere destek oluyor. Tedavi, rehabilitasyon,topluma kazandırma, mesleki eğitim ve istihdamın kolaylaştırılması aşamasındagüçlü çözümler üretiliyor. Bağımlılıktan kurtulmak için sizler de projeyebaşvurabilirsiniz. Başvuru için Valilik ve Kaymakamlıktan Açık Kapı Biriminegitmeniz yeterlidir. Gençlerimizi esir alan bu sorundan kurtulmak için sizlerde çevrenizdeki bağımlıları ikna ederek projeye başvurmalarını sağlayın. Şimdiseferberlik zamanı. Şimdi hep birlikte bağımlılıktan kurtulma zamanı” ifadeleriyer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viranşehir’de elektrik akımına kapılan DEDAŞ işçisi kurtarılamadıÖnceki Haber

Viranşehir’de elektrik akımına kapılan D...

Hilvan’da ikinci kadın hastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı!Sonraki Haber

Hilvan’da ikinci kadın hastalıkları ve d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar