Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Taraftar stattaki eksikliklerin giderilmesini istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taraftar stattaki eksikliklerin giderilmesini istiyor
Abone ol
Geçen sezon play-off’larda kazandığı şampiyonlukla Trendyol 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor’un stadındaki eksiklikler geride kalan dört haftada hala giderilemedi. Stattaki turnikelerin yetersizliğinin yanı sıra passolig kartlarının turnikelerde okutulamaması da taraftarları çileden çıkarıyor.. Taraftarlar stattaki eksikliklerin bir an önce giderilmesini istiyor.

ŞANLIURFA – Astor EnerjiŞanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in dördüncü haftasını Eyüpspor’un 4 puangerisinde 5. sırada tamamladı. Çıktığı dört karşılaşmadan 2’şer galibiyet veberaberlikle 8 puan toplayan sarı yeşilli ekibin aldığı sonuçlar kadarmaçlarını oynadığı stadın eksiklikleri de konuşuluyor.

Sarı yeşilli ekibin liginilk haftasında kendi evinde Altay ile oynadığı karşılaşmada stada girişturnikelerinde sorun yaşanmış, birçok taraftar stada kaçak girmişti. Bu olaysonrası Şanlıurfaspor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK)  sevk edildi ve  “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle cezaaldı.

İlk haftadan kalmaturnike sorunu statta son oynanan Erzurum FK karşılaşmasında da devam etti.Birçok taraftar turnikelerin kartlarını okumaması ve stada girememeleriyüzünden isyan etti. Şanlıurfaspor kulüp yönetiminin, sorunun devam etmesikarşısında çözüm olarak devreye aldığı ‘tek kullanımlık’ kart uygulaması da çözüm olmadı. Hem işlemlerin uzunsürmesi hem de birçok taraftarın stada girmek için gişelerin yolunu tutmasıyoğunluğa neden oldu.  İşlemlerin uzunsürmesi nedeniyle bazı taraflar müsabaka geç girerken bazıları ise karşılaşmayıizlemeden alanı terk etmek zorunda kaldı.

Stattaki turnikelerinyetersizliğinin yanı sıra passolig kartlarının turnikelerde okutulamaması daseyircilerin yakındığı başka bir sorun.

Statla ilgili sorunbununla da bitmiyor.

11 Nisan Stadı’na ulaşımbüyük bir dert. Yaz uygulaması nedeniyle maçlar geç saatlerde oynanıyor. Stadınuzak olması ve geç saatlerde oynanması nedeniyle aracı olmayan taraftarlartoplu ulaşım araçlarını tercih ediyor. Fakat çok az hattın stada hareket etmesinedeniyle otobüslerde yoğunluk oluşuyor. Kimi taraftarlar stada yürüyerekgitmek zorunda kalıyor. Maç sonrası taraftarların evlerine daha kolay ulaşmasıiçin bütün hatlarda otobüslerin hareket yerinin stat olması sevindirse de,taraftar stada geliş için de çözüm bekliyor.

Ligin henüz daha ilkhaftalarında statta yaşanan sorunlar taraftarı bezdirmiş durumda. Özellikletaraftar turnike sorunun çözülmesini istiyor. Otobüs seferlerininarttırılmasını da isteyen taraftarlar, yetkililerden çözüm bekliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Parklar KazandırıldıÖnceki Haber

Yeni Parklar Kazandırıldı

Bakan Özhaseki duyurdu: Depremzedelerin konutları ne zaman teslim edilecek?Sonraki Haber

Bakan Özhaseki duyurdu: Depremzedelerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar