Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Suruç Devlet Hastanesi’nde KBRN tatbikatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Suruç Devlet Hastanesi’nde KBRN tatbikatı
Abone ol
Suruç Devlet Hastanesi’nde kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer olaylara müdahaleyi test etmek amacıyla eğitim tatbikat yapıldı. Suruç Devlet Hastanesi’nde ”2024 Yılı Hastane Afet veAcil Durum Planı çerçevesinde, Kimyasal-Biyolojik-Radyolojik-Nükleer (KBRN)tatbikatı gerçekleştirildi.Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık HizmetleriBaşkanlığı tarafından Hastane personelin katılımıyla gerçekleştirilentatbikatta senaryo gereği kimyasal bir maddenin dökülmesi sonucu yaşanan olayamüdahale edildi. Müdahale ekipleri turuncu alarm sonrasıkimyasal maddeye maruz kalan kişileri koruyucu kıyafetler giyerek öncetemizleme alanına, ardından da tedaviye aldı.Hastane sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,“Hastanemizdeolası bir Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) olaylarına karşıetkin bir müdahale için başta KBRN müdahale ekibimiz olmak üzereçalışanlarımıza Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığıtarafından verimli bir eğitim gerçekleştirildi”BİHA

Suruç Devlet Hastanesi'nde "2024 Yılı Hastane Afet veAcil Durum Planı çerçevesinde, Kimyasal-Biyolojik-Radyolojik-Nükleer (KBRN)tatbikatı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık HizmetleriBaşkanlığı tarafından Hastane personelin katılımıyla gerçekleştirilentatbikatta senaryo gereği kimyasal bir maddenin dökülmesi sonucu yaşanan olayamüdahale edildi.

Müdahale ekipleri turuncu alarm sonrasıkimyasal maddeye maruz kalan kişileri koruyucu kıyafetler giyerek öncetemizleme alanına, ardından da tedaviye aldı.

Hastane sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,“Hastanemizdeolası bir Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) olaylarına karşıetkin bir müdahale için başta KBRN müdahale ekibimiz olmak üzereçalışanlarımıza Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığıtarafından verimli bir eğitim gerçekleştirildi”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da yayaların güvenliği için hatalı park eden araçlara müdahaleÖnceki Haber

Şanlıurfa’da yayaların güvenliği için ha...

Şanlıurfa’da sağlık çalışanları kan bağışında bulundu!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da sağlık çalışanları kan bağı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar