Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da sağlık çalışanları kan bağışında bulundu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da sağlık çalışanları kan bağışında bulundu!
Abone ol
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, toplum sağlığına katkıda bulunmak amacıyla kan bağışında bulundu. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay KanMerkezi’nin iş birliğiyle, İl Sağlık Müdürlüğü’nün ana bina girişinde ve ekhizmet binasında kurulan kan bağışı noktalarında sağlık personeli, gönüllüolarak kan bağışında bulundu.Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz,kan bağış kampanyasına ilişkin açıklamalarında, “Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüve Kızılay Kan Merkezi ortaklığıyla, ana bina girişinde ve ek hizmet binasındakurulan kan bağışı noktalarında sağlık hizmeti yöneticilerimiz, çalışanlarımızve bizler birlikte kan bağışında bulunduk. Kızılay, pandemiler, afetler,yangınlar ve özellikle depremler gibi zorlu dönemlerde hep yanımızda oldu. Budönemde Kızılay’a ulaşmayan ve muhtaç olmayan kimse kalmadı. Biz de buyardımlaşma ruhunu devam ettirerek, ’Kan Ver Hayat Kurtar’ diyoruz ve tümvatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.Solmaz, İl Sağlık Müdürlüğüçalışanlarının kampanyaya gösterdiği yoğun ilgiye dikkat çekerek, kan bağışındabulunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay KanMerkezi’nin iş birliğiyle, İl Sağlık Müdürlüğü'nün ana bina girişinde ve ekhizmet binasında kurulan kan bağışı noktalarında sağlık personeli, gönüllüolarak kan bağışında bulundu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz,kan bağış kampanyasına ilişkin açıklamalarında, “Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüve Kızılay Kan Merkezi ortaklığıyla, ana bina girişinde ve ek hizmet binasındakurulan kan bağışı noktalarında sağlık hizmeti yöneticilerimiz, çalışanlarımızve bizler birlikte kan bağışında bulunduk. Kızılay, pandemiler, afetler,yangınlar ve özellikle depremler gibi zorlu dönemlerde hep yanımızda oldu. Budönemde Kızılay’a ulaşmayan ve muhtaç olmayan kimse kalmadı. Biz de buyardımlaşma ruhunu devam ettirerek, 'Kan Ver Hayat Kurtar' diyoruz ve tümvatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Solmaz, İl Sağlık Müdürlüğüçalışanlarının kampanyaya gösterdiği yoğun ilgiye dikkat çekerek, kan bağışındabulunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suruç Devlet Hastanesi’nde KBRN tatbikatıÖnceki Haber

Suruç Devlet Hastanesi’nde KBRN tatbikat...

Hilvan’da düğünde havaya ateş açan 2 kişi gözaltına alındıSonraki Haber

Hilvan’da düğünde havaya ateş açan 2 kiş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar