Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Söylemez’den kamp çalışanları için çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Söylemez’den kamp çalışanları için çağrı
Abone ol
Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Göç İdaresi tarafından farklı illere gönderilen personeller için yetkililere çağrıda bulundu.

Şanlıurfa’da bulunan çadırkentlerin kapatılmasının ardından personellerin kaderi tartışılırken, Göç İdaresi, 608 çalışanı farklı illere göndermişti. Yaşanan bu gelişmeyle ilgili olarak bir açıklama yapan Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, “Bu kardeşlerimizin sorununa çözüm olsun diye bir seferlik de olsa bu kardeşlerimize kurum değiştirme hakkının verilmesini talep ediyoruz” dedi.

Söylemez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Memleketim Şanlıurfa’da İl Göç İdaresine bağlı 608 kardeşimizin başka illere gönderilmesi ile günlerdir huzursuzluğumuz devam etmektedir. Başta Ceylanpınarlı kardeşlerim olmak üzere, tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin bilmesini isterim ki varlığımız sizin huzur ve refah içerisinde evlerinize aş götürebilmeniz içindir. Bu doğrultuda İl Göç İdaresinin yapmış olduğu tayinler konusunda onları da haksız bulmamak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kapatılan kamplar sonucunda Şanlıurfa’da değerlendirebilecekleri bir alan kalmadı artık. Belki bu kardeşlerimiz 6 ay sonra başka illere de gönderilecekler. Bu kardeşlerimizin sorununa çözüm olsun diye bir seferlik de olsa bu kardeşlerimize kurum değiştirme hakkının verilmesini talep ediyoruz. Şanlıurfalı kardeşlerimizin evlerine ekmek götürebilmeleri için farklı illerde görevlendirilmeleri bizleri üzmekte ve huzursuz etmektedir. Başta İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Şanlıurfalı milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere tüm Şanlıurfalı siyasetçilerimizi ve sayın valimiz Abdullah Erin'i bu kardeşlerimize bir seferlik kurum değiştirme hakkının verilmesi için göreve davet ediyoruz. Bu şekilde ancak bu kardeşlerimiz kendi yaşadıkları yerlerde veya istedikleri yerlerde hayatlarına huzurlu bir şekilde devam edebilirler.”

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa'da intihar girişimi!Önceki Haber

Şanlıurfa'da intihar girişimi!

Kuş: Gençlerimizin her zaman destekçisiyizSonraki Haber

Kuş: Gençlerimizin her zaman destekçisiy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar