Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfaspor’da Aydın Bağ ayrıldığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor’da Aydın Bağ ayrıldığını açıkladı
Abone ol
Şanlıurfaspor’un TFF 2. Lig’den Trendyol 1. Lige’e yükselmesinde büyük katkıları olan kaleci Aydın Bağ, takımdan ayrıldığını açıkladı. Sarı yeşilli ekiple şampiyonluk yaşayan deneyimli kaleci, . “Emanete sahip çıkın. Hoş çakal Şanlıurfa” ifadelerini kullandı. Trendyol 1. Lig’de son hafta galibiyetiyle lige tutunaŞanlıurfaspor’da yaprak dökümü devam ediyor.Bir önceki sezon Şanlıurfaspor’un TFF 2. Lig’den Trendyol 1.Lige’e yükselmesinde büyük katkıları olan kaleci Aydın Bağ takımdan ayrıldığınıaçıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 30 yaşındakideneyimli kaleci, takımı şampiyon yaptıklarını ve bu sezonda ligde tutmayıbaşardıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:“2 sene boyunca formasını terlettiğim, çok güzel dostluklaredindiğim, Şanlıurfama veda ediyorum. Depremi, seli bir sürü badire atlatırken,oğlumun müjdesini aldığım ve şampiyonluğumuzu kutladığımız şanlı şehiri hiçbirzaman unutmayacağım. Yapılan haksızlıklar olsa da her zaman işimi hakkıylayapmaya devam ettim ve her zaman sahanın içinde kaldım. Çok şükür ki şampiyonyaptığımız şanlı şehri bu sezonda ligde bıraktık. Emanete sahip çıkın. Hoşçakal Şanlıurfa.”BİHA

Trendyol 1. Lig’de son hafta galibiyetiyle lige tutunaŞanlıurfaspor’da yaprak dökümü devam ediyor.

Bir önceki sezon Şanlıurfaspor’un TFF 2. Lig’den Trendyol 1.Lige’e yükselmesinde büyük katkıları olan kaleci Aydın Bağ takımdan ayrıldığınıaçıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 30 yaşındakideneyimli kaleci, takımı şampiyon yaptıklarını ve bu sezonda ligde tutmayıbaşardıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“2 sene boyunca formasını terlettiğim, çok güzel dostluklaredindiğim, Şanlıurfama veda ediyorum. Depremi, seli bir sürü badire atlatırken,oğlumun müjdesini aldığım ve şampiyonluğumuzu kutladığımız şanlı şehiri hiçbirzaman unutmayacağım. Yapılan haksızlıklar olsa da her zaman işimi hakkıylayapmaya devam ettim ve her zaman sahanın içinde kaldım. Çok şükür ki şampiyonyaptığımız şanlı şehri bu sezonda ligde bıraktık. Emanete sahip çıkın. Hoşçakal Şanlıurfa.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viranşehir’de bera testi yapılmaya başlandıÖnceki Haber

Viranşehir’de bera testi yapılmaya başla...

Tuzlaspor’un iddialarına Şanlıurfaspor’dan yanıtSonraki Haber

Tuzlaspor’un iddialarına Şanlıurfaspor’d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar