Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’daki örnek projeye vatandaşlardan destek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’daki örnek projeye vatandaşlardan destek!
Abone ol
Şanlıurfa Valiliği bünyesinde devam eden Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi vatandaşlardan da tam destek görüyor. Şanlıurfa’da Vali Hasan Şıldak’ın tüm aşamalarını birebirtakip ettiği Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nde başarılısonuçlar elde edilmeye devam ediliyor. Kısa bir sürede çok sayıda gencin veailenin başvuruda bulunduğu projede bağımlılıktan kurtulmak için adım atangençler yeniden toplum içerisindeki itibarına kavuşurken, anlatılan hikayelerders niteliğinde olaylarla gündeme yansıyor. AİLELERİNGÖZYAŞLARI MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ Madde bağımlısı oğlunun illegal girişimleri sonucu ikievini de satarak kiracı konumuna düştüğünü anlatan bir baba, çareyi Umuda KapıAçıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nde bulduğunu ve bu aşamada başarılı sonuçaldıklarını anlattı. Aile desteği ile proje dahilinde yer alan çocuğununiyileştiğini ve uyuşturucu bağımlılığından uzak durduğunu söyleyen baba,gözyaşları içerisinde Vali Hasan Şıldak’a sarılarak teşekkür etti. VALİ ŞILDAK TÜM AİLELERE SESLENDİ Alınan ilk sonuçları projenin başarısı olaraknitelendiren Vali Şıldak da tüm ailelere seslenerek, destek çağrısında bulundu.Vali Şıldak yaptığı değerlendirmesinde “Projenin en önemli ayağı ailelerimiz.Ailelerimiz bağımlı olan evlatlarını bu illetten kurtarma noktasında ikna vesevgi çabaları ile bizlere destek vermeli ki bu uyuşturucu belasını hepbirlikte defedelim. Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımızın kapısı ailelerimize herzaman açık. Bağımlılıktan kurtulmak için sizleri bekliyoruz” ifadelerinikullandı. PROJE YEREL VE ULUSAL DÜZEYDE BÜYÜK YANKI BULDU Projenin sonuçlarını sosyal medya ve haber kanallarıaracılığıyla paylaşan Şanlıurfa Valiliği, yerel ve ulusal gündemde geniş yerbuldu. Projenin başarısının ele alındığı Şanlıurfa’daki bu atılımın diğerillere örnek olması dile getirildi. Devletin şefkati ve kararlı duruşununişlendiği haber çalışmalarına da vatandaşlar tam destek verdi.

Şanlıurfa’da Vali Hasan Şıldak’ın tüm aşamalarını birebirtakip ettiği Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nde başarılısonuçlar elde edilmeye devam ediliyor. Kısa bir sürede çok sayıda gencin veailenin başvuruda bulunduğu projede bağımlılıktan kurtulmak için adım atangençler yeniden toplum içerisindeki itibarına kavuşurken, anlatılan hikayelerders niteliğinde olaylarla gündeme yansıyor.

 

AİLELERİNGÖZYAŞLARI MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

 

Madde bağımlısı oğlunun illegal girişimleri sonucu ikievini de satarak kiracı konumuna düştüğünü anlatan bir baba, çareyi Umuda KapıAçıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nde bulduğunu ve bu aşamada başarılı sonuçaldıklarını anlattı. Aile desteği ile proje dahilinde yer alan çocuğununiyileştiğini ve uyuşturucu bağımlılığından uzak durduğunu söyleyen baba,gözyaşları içerisinde Vali Hasan Şıldak’a sarılarak teşekkür etti.

 

VALİ ŞILDAK TÜM AİLELERE SESLENDİ

 

Alınan ilk sonuçları projenin başarısı olaraknitelendiren Vali Şıldak da tüm ailelere seslenerek, destek çağrısında bulundu.Vali Şıldak yaptığı değerlendirmesinde “Projenin en önemli ayağı ailelerimiz.Ailelerimiz bağımlı olan evlatlarını bu illetten kurtarma noktasında ikna vesevgi çabaları ile bizlere destek vermeli ki bu uyuşturucu belasını hepbirlikte defedelim. Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımızın kapısı ailelerimize herzaman açık. Bağımlılıktan kurtulmak için sizleri bekliyoruz” ifadelerinikullandı.

 

PROJE YEREL VE ULUSAL DÜZEYDE BÜYÜK YANKI BULDU

 

Projenin sonuçlarını sosyal medya ve haber kanallarıaracılığıyla paylaşan Şanlıurfa Valiliği, yerel ve ulusal gündemde geniş yerbuldu. Projenin başarısının ele alındığı Şanlıurfa’daki bu atılımın diğerillere örnek olması dile getirildi. Devletin şefkati ve kararlı duruşununişlendiği haber çalışmalarına da vatandaşlar tam destek verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da kuyumculardaki güncel altın fiyatlarıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da kuyumculardaki güncel altın...

Şanlıurfa’da taş ve sopalar konuştu: 3 yaralıSonraki Haber

Şanlıurfa’da taş ve sopalar konuştu: 3 y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar