olay sağ
olay sağ
Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da Yeni Yılın İlk Bebeği Dünyaya Gözlerini Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da Yeni Yılın İlk Bebeği Dünyaya Gözlerini Açtı
Abone ol
Şanlıurfa’da 2026 yılının ilk bebeği, yeni yılın ilk dakikasında dünyaya geldi. Ev hanımı Bedia Çalışkan (35), saatler 00.01’i gösterdiğinde 3 kilo 520 gram ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi.

Şanlıurfa merkezde ikamet eden Bedia Çalışkan ile eşi Necmettin Çalışkan, bebeklerine Reyyan adını verdi. Çalışkan çiftinin, biri erkek olmak üzere 3 kız ve 1 erkek çocukları daha olduğu öğrenildi. Anne Çalışkan’ın bu doğumdan önceki son doğumunu 4 yıl önce yaptığı belirtildi.

Protokolden Tebrik Ziyareti

Yeni yılın ilk bebeği Reyyan ve ailesini, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Onur Satıroğlu ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk ziyaret ederek aileyi tebrik etti.

Ziyaret sırasında Vali Yardımcısı Satıroğlu, yeni doğan bebeğe altın takdim ederken, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk ise anne ve bebeğe çeşitli hediyeler verdi. Yetkililer, anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Kar Seferberliği: Kaymakam Altun Vatandaşlara Yardım UlaştırıldıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da Kar Seferberliği: Kaymakam...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar