Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 461 kg skunk ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 461 kg skunk ele geçirildi
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece bir araçta yapılan aramada rekor miktarda 461 kilogram skunk maddesi ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Uyuşturucu tacirlerine her gün darbe vuruyoruz” dedi. Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen başarılı bir operasyonaimza attı. Yapılan çalışmalar neticesinde dün gece ekiplertarafından bir araçta yapılan aramada 461 kilogram skunk maddesi ele geçirildi.Operasyonda 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.Şanlıurfa Valisi HasanŞıldak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uyuşturucu tacirlerine her gün yenibir darbe vuruyoruz. Dün gece Emniyet Narkotik ekiplerimiz tarafından biraraçta yapılan aramada 461 kilo skunk maddesi ele geçirilmiş, 1 kişi gözaltınaalınmıştır. Kıymetli Şanlıurfalılar, gençlerimizi hayattan koparan bu insanlıkdüşmanlarına ilimizde fırsat vermeyeceğiz. Siz de destek verin, daha güzelsonuçlar alalım. Bu başarılı çalışmaları özveriyle gerçekleştiren EmniyetNarkotik ve İstihbarat personelimizi bir kez daha kutluyorum” dedi.BİHA

 Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen başarılı bir operasyonaimza attı.

 Yapılan çalışmalar neticesinde dün gece ekiplertarafından bir araçta yapılan aramada 461 kilogram skunk maddesi ele geçirildi.Operasyonda 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valisi HasanŞıldak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uyuşturucu tacirlerine her gün yenibir darbe vuruyoruz. Dün gece Emniyet Narkotik ekiplerimiz tarafından biraraçta yapılan aramada 461 kilo skunk maddesi ele geçirilmiş, 1 kişi gözaltınaalınmıştır. Kıymetli Şanlıurfalılar, gençlerimizi hayattan koparan bu insanlıkdüşmanlarına ilimizde fırsat vermeyeceğiz. Siz de destek verin, daha güzelsonuçlar alalım. Bu başarılı çalışmaları özveriyle gerçekleştiren EmniyetNarkotik ve İstihbarat personelimizi bir kez daha kutluyorum” dedi.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafikte 436 bin 589 araca ve sürücüye işlem yapıldıÖnceki Haber

Trafikte 436 bin 589 araca ve sürücüye i...

Haliliye’de araç yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüSonraki Haber

Haliliye’de araç yangını itfaiye ekipler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar