Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da suça ve suçluya yer yok!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da suça ve suçluya yer yok!
Abone ol
Şanlıurfa’nın Viranşehir ve Siverek ilçelerinde 24 adrese düzenlenen operasyonlar sonucunda çok sayıda mühimmat ele geçirilirken, Vali Hasan Şıldak başarılı çalışmalarından dolayı güvenlik güçlerini kutladı. Vali Hasan Şıldak, Siverekve Viranşehir ilçelerinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonunayrıntılarını açıkladı. Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve OrganizeSuçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde Şanlıurfa İl JandarmaKomutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Siverekve Viranşehir ilçelerinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı, Nitelikli arananşahısların yakalanması kapsamında 24 adrese operasyonlar gerçekleştirildiğinibelirten Vali Hasan Şıldak, 27 kişinin gözaltına alındığını 8 kişinin ise tutuklanarakcezaevine konulduğunu belirtti.Sosyal medya aracılığıylaçalışmanın ayrıntılarını açıklayan Vali Şıldak, operasyonda 9 Adet AK-47Kalaşnikof Piyade Tüfeği, 18 Adet Tabanca, 9 Adet Av Tüfeği, 1 Adet KanasKeskin Nişancı Dürbünü, 679 Adet 7.62 mm. çapında fişek, 665 Adet 9 mm. çapındafişek, 51 Adet 7.65 mm. çapında fişek, 20 Adet Kalaşnikof Piyade Tüfeğişarjörü, 29 Adet tabanca şarjörü ele geçirildiğine yer verdi.Yine operasyonda KastenÖldürme suçundan aranan 10 yıldan fazla süredir aranan 44 ve 16 yıl hapiscezası olanların da aralarında bulunduğu 5 kişi ile Uyuşturucu ve hırsızlıksuçundan 23 yıl hapis cezası bulunan 2 kişinin yakalandığını duyuran ValiŞıldak, suç ve suçluyla mücadeledeki kararlı çalışmalarının devam edeceğinibelirtti. VALİ ŞILDAK, JANDARMA EKİPLERİNİ TEBRİK ETTİVali Şıldak yaptığıdeğerlendirmede “Şanlıurfa merkez, 13 ilçe ve tüm kırsalında güvenlikgüçlerimiz her türlü suç ve suç unsuruna karşı son derece hassasiyet içerençalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayıtüm Kahraman Jandarma personelimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılardiliyorum” dedi.BİHA

Vali Hasan Şıldak, Siverekve Viranşehir ilçelerinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonunayrıntılarını açıkladı. Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve OrganizeSuçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde Şanlıurfa İl JandarmaKomutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Siverekve Viranşehir ilçelerinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı, Nitelikli arananşahısların yakalanması kapsamında 24 adrese operasyonlar gerçekleştirildiğinibelirten Vali Hasan Şıldak, 27 kişinin gözaltına alındığını 8 kişinin ise tutuklanarakcezaevine konulduğunu belirtti.

Sosyal medya aracılığıylaçalışmanın ayrıntılarını açıklayan Vali Şıldak, operasyonda 9 Adet AK-47Kalaşnikof Piyade Tüfeği, 18 Adet Tabanca, 9 Adet Av Tüfeği, 1 Adet KanasKeskin Nişancı Dürbünü, 679 Adet 7.62 mm. çapında fişek, 665 Adet 9 mm. çapındafişek, 51 Adet 7.65 mm. çapında fişek, 20 Adet Kalaşnikof Piyade Tüfeğişarjörü, 29 Adet tabanca şarjörü ele geçirildiğine yer verdi.

Yine operasyonda KastenÖldürme suçundan aranan 10 yıldan fazla süredir aranan 44 ve 16 yıl hapiscezası olanların da aralarında bulunduğu 5 kişi ile Uyuşturucu ve hırsızlıksuçundan 23 yıl hapis cezası bulunan 2 kişinin yakalandığını duyuran ValiŞıldak, suç ve suçluyla mücadeledeki kararlı çalışmalarının devam edeceğinibelirtti.

Vali Şıldak yaptığıdeğerlendirmede “Şanlıurfa merkez, 13 ilçe ve tüm kırsalında güvenlikgüçlerimiz her türlü suç ve suç unsuruna karşı son derece hassasiyet içerençalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayıtüm Kahraman Jandarma personelimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılardiliyorum” dedi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Coşkun: İş bırakma eylemi gerçekleştireceğizÖnceki Haber

Coşkun: İş bırakma eylemi gerçekleştirec...

Vali Şıldak’tan okul güvenliği hassasiyetiSonraki Haber

Vali Şıldak’tan okul güvenliği hassasiye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar