Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Şıldak’tan okul güvenliği hassasiyeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak’tan okul güvenliği hassasiyeti
Abone ol
Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Okul Güvenliği konusundaki hassasiyetini sürdüren Vali Hasan Şıldak’ın talimatları ile okul çevrelerinde sıkı denetimler sürüyor. Vali Hasan Şıldak, yeni eğitim öğretim yılı kapsamında OkulGüvenliğine dikkat çekerek gerekli önlemlerin ve denetimlerin sıklaştırıldığınıbelirtti. Emniyet ve Jandarma nezdinde yapılan tüm çalışmaları birebir takipeden Vali Hasan Şıldak, gerekli koordinasyonu sağladıklarını ve olasıolumsuzluk durumlarına karşı vatandaşların da 112’ye bildirimde bulunarakgüvenlik güçlerine yardımcı olmasını istedi.“ŞANLIURFA’DAKİ 750BİN ÖĞRENCİMİZİN HER BİRİNİN ÖZ EVLADIMDAN FARKI YOKTUR”Şanlıurfa’nın huzuru ve güvenliğine her zaman önceliktanıyan Vali Hasan Şıldak, yeni eğitim öğretim yılında okul güvenliği için sonderece hassas bir tutum içerisinde olacaklarını duyurdu. Vali Şıldak, 88 okuldapolis veya jandarma personelinin sabit güvenlik görevlisi, diğer okullarda iseyine kolluk personeli koordinasyon görevlilerinin okul güvenliği konusundagörev yapacağını belirtti. Özellikle okul çevrelerini uyuşturucu başta olmak üzere hertürlü suç unsurundan arındırmaktaki kararlılıklarını sürdüreceklerinin altınıçizen Vali Şıldak, “Şanlıurfa’mızda 750 bini aşkın öğrencimiz var. Ben her biröğrencimize kendi öz evladım gibi bakıyor ve onların güvenilir, huzurlu birortamda eğitim alabilmesi için güvenlik güçleri nezdindeki tüm önlemlerialıyoruz. Asayiş ve trafik ekiplerimiz sıklıkla okullarımızın çevresinde olmayadevam edecek. Okullarımızda ve çevresinde hiçbir suç unsurunun hayat bulmasınafırsat vermeyeceğiz. Okul çevrelerinde sürekli denetim ve ani kontrollerlegüvenlik güçlerimiz sahada olmaya devam edecek” dedi.“AİLELERİN VE ESNAFINDUYARLI OLMASINI İSTİYORUM”Vali Şıldak, ailelerin de mutlak suretle çocuklarınındavranışlarını takip etmelerini ve okul çevrelerindeki esnafın ise vatandaşlıkgörevi olarak olası suç unsurlarına karşı duyarlılık göstererek 112 Acil ÇağrıMerkezine bildirimde bulunmasını istedi.Vali Şıldak, “Değerli Şanlıurfalılar; Bizlerin en değerlivarlıkları olan çocuklarımızın geleceği için lütfen duyarlı ve dikkatli olalım.Evlatlarımızın eğitimine verdiğimiz önem kadar onların yaşantılarını vedavranışlarını da takip edelim. Ve yine okul çevrelerinde esnaf olarak bulunandeğerli işyeri sahipleri ve çalışanlarımızın çocuklarımıza sahip çıkmasını,onların her tür olumsuzluktan korunması konusunda duyarlı olmasını bekliyorum”ifadelerini kullandı.BİHA

 Vali Hasan Şıldak, yeni eğitim öğretim yılı kapsamında OkulGüvenliğine dikkat çekerek gerekli önlemlerin ve denetimlerin sıklaştırıldığınıbelirtti. Emniyet ve Jandarma nezdinde yapılan tüm çalışmaları birebir takipeden Vali Hasan Şıldak, gerekli koordinasyonu sağladıklarını ve olasıolumsuzluk durumlarına karşı vatandaşların da 112’ye bildirimde bulunarakgüvenlik güçlerine yardımcı olmasını istedi.

Şanlıurfa’nın huzuru ve güvenliğine her zaman önceliktanıyan Vali Hasan Şıldak, yeni eğitim öğretim yılında okul güvenliği için sonderece hassas bir tutum içerisinde olacaklarını duyurdu. Vali Şıldak, 88 okuldapolis veya jandarma personelinin sabit güvenlik görevlisi, diğer okullarda iseyine kolluk personeli koordinasyon görevlilerinin okul güvenliği konusundagörev yapacağını belirtti.

Özellikle okul çevrelerini uyuşturucu başta olmak üzere hertürlü suç unsurundan arındırmaktaki kararlılıklarını sürdüreceklerinin altınıçizen Vali Şıldak, “Şanlıurfa’mızda 750 bini aşkın öğrencimiz var. Ben her biröğrencimize kendi öz evladım gibi bakıyor ve onların güvenilir, huzurlu birortamda eğitim alabilmesi için güvenlik güçleri nezdindeki tüm önlemlerialıyoruz. Asayiş ve trafik ekiplerimiz sıklıkla okullarımızın çevresinde olmayadevam edecek. Okullarımızda ve çevresinde hiçbir suç unsurunun hayat bulmasınafırsat vermeyeceğiz. Okul çevrelerinde sürekli denetim ve ani kontrollerlegüvenlik güçlerimiz sahada olmaya devam edecek” dedi.

Vali Şıldak, ailelerin de mutlak suretle çocuklarınındavranışlarını takip etmelerini ve okul çevrelerindeki esnafın ise vatandaşlıkgörevi olarak olası suç unsurlarına karşı duyarlılık göstererek 112 Acil ÇağrıMerkezine bildirimde bulunmasını istedi.

Vali Şıldak, “Değerli Şanlıurfalılar; Bizlerin en değerlivarlıkları olan çocuklarımızın geleceği için lütfen duyarlı ve dikkatli olalım.Evlatlarımızın eğitimine verdiğimiz önem kadar onların yaşantılarını vedavranışlarını da takip edelim. Ve yine okul çevrelerinde esnaf olarak bulunandeğerli işyeri sahipleri ve çalışanlarımızın çocuklarımıza sahip çıkmasını,onların her tür olumsuzluktan korunması konusunda duyarlı olmasını bekliyorum”ifadelerini kullandı.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da suça ve suçluya yer yok!Önceki Haber

Şanlıurfa’da suça ve suçluya yer yok!

Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyor?Sonraki Haber

Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar