Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Coşkun: İş bırakma eylemi gerçekleştireceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Coşkun: İş bırakma eylemi gerçekleştireceğiz
Abone ol
Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Eğitim-Bir-Sen olarak şube müdürü, uzman, araştırmacı ve müfettiş kadrolarına uzman/başöğretmenlik unvanı verilmesi için 2 Ekim’de Türkiye genelinde iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini duyurdu. ŞANLIURFA- Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen)Şanlıurfa Başkanı İbrahim Coşkun, Millî Eğitim Bakanlığı personeline yönelikuzman/başöğretmenlik unvanının genişletilmesi talebiyle 2 Ekim Çarşambatarihinde Türkiye genelinde iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu.Başkan Coşkun,Eğitim-Bir-Sen Genel Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla şube müdürü,uzman, araştırmacı ve müfettiş kadrolarında görev yapan Millî Eğitim Bakanlığıpersoneline de uzman/başöğretmenlik unvanı hakkı tanınması için hareketegeçtiklerini belirtti. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde gerçekleştirilecek işbırakma eylemine sendika üyelerinin yoğun katılım göstereceğini ifade etti.Eğitim-Bir-Sen, iş bırakmaeylemiyle birlikte yarın saat 13.00’te Ankara’da TBMM Çankaya Kapısı önünde bir basınaçıklaması yaparak taleplerini dile getirecek.

ŞANLIURFA-  Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen)Şanlıurfa Başkanı İbrahim Coşkun, Millî Eğitim Bakanlığı personeline yönelikuzman/başöğretmenlik unvanının genişletilmesi talebiyle 2 Ekim Çarşambatarihinde Türkiye genelinde iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu.

Başkan Coşkun,Eğitim-Bir-Sen Genel Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla şube müdürü,uzman, araştırmacı ve müfettiş kadrolarında görev yapan Millî Eğitim Bakanlığıpersoneline de uzman/başöğretmenlik unvanı hakkı tanınması için hareketegeçtiklerini belirtti. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde gerçekleştirilecek işbırakma eylemine sendika üyelerinin yoğun katılım göstereceğini ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen, iş bırakmaeylemiyle birlikte yarın saat 13.00'te Ankara'da TBMM Çankaya Kapısı önünde bir basınaçıklaması yaparak taleplerini dile getirecek. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa genelinde su kesintisi yaşanacakÖnceki Haber

Şanlıurfa genelinde su kesintisi yaşanac...

Şanlıurfa’da suça ve suçluya yer yok!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da suça ve suçluya yer yok!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar