Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da motosiklet ve yük taşıyan araçlar denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da motosiklet ve yük taşıyan araçlar denetlendi
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından motosiklet ve yük taşıyan araçlara yönelik yapılan denetimlerde 111 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüekipleri tarafından Akçakale ve Adıyaman yolu üzerinde motosiklet ve yüktaşıyan araçlara yönelik denetimler gerçekleştirildi.Denetimlerde,28 motosiklet ve 46 yük taşıyan araç başta olmak üzere toplamda 194 araç vesürücüsü kontrol edildi. 111 sürücüye trafik ihlallerinden dolayı idari paracezası uygulanırken, kurallara uymayan 6 araç ise trafikten men edildi.Şanlıurfa İlEmniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:”BölgeTrafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, motosiklet ve yük taşıyanaraçlara yönelik yapılan denetimlerde; 28motosiklet 46 yüktaşıyan araç olmak üzere toplam 194 araç ve sürücüsü denetlenmiş, 111 araç ve sürücüsüne idari para cezasıuygulanmış, 6 araçtrafikten men edilmiştir.”BİHA

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüekipleri tarafından Akçakale ve Adıyaman yolu üzerinde motosiklet ve yüktaşıyan araçlara yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Denetimlerde,28 motosiklet ve 46 yük taşıyan araç başta olmak üzere toplamda 194 araç vesürücüsü kontrol edildi. 111 sürücüye trafik ihlallerinden dolayı idari paracezası uygulanırken, kurallara uymayan 6 araç ise trafikten men edildi.

Şanlıurfa İlEmniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BölgeTrafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, motosiklet ve yük taşıyanaraçlara yönelik yapılan denetimlerde; 28motosiklet 46 yüktaşıyan araç olmak üzere toplam 194 araç ve sürücüsü denetlenmiş, 111 araç ve sürücüsüne idari para cezasıuygulanmış, 6 araçtrafikten men edilmiştir.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da suçluların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı!Önceki Haber

Şanlıurfa’da suçluların yakalanmasına yö...

Şanlıurfa’da motosiklet denetimleri sıkılaştırıldıSonraki Haber

Şanlıurfa’da motosiklet denetimleri sıkı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar