Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da motosiklet denetimleri sıkılaştırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da motosiklet denetimleri sıkılaştırıldı
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, trafik kazalarındaki payı yüksek olan motosiklet hizmetlerine yönelik denetimleri artırarak, kasko kayıtlarını, tescil çizelgelerini veya sürücü belgesi olmayan şekillere ceza olarak gösteriyor. ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, trafik kurallarınauymayan ve kazalara sebep olan motosiklet hareketlerine yönelik denetimlerisıkılaştırıyor.Trafikkazalarında en çok paya sahip olan motosikletler, Çamlık Caddesi, AkçakaleCaddesi, Mevlana Caddesi, Atatürk Bulvarı, Sabır Caddesi gibi yoğun noktalardaözellikle kontrollü olarak denetleniyor.Denetimlerdekask, koruyucu sertifika kullanılması, tescil belgesi veya sürücü belgesiolmayan ve çevreyi rahatsız edecek şekilde motosiklet kullananların trafikidari para cezası uygulanıyor. Yetkililer, motosikletli sürücülerin trafikkurallarına uymalarını ve kazalara neden olmalarını önemle vurguluyor.Şanlıurfaİl Emniyet Müdürlüğü’nde konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:“İlEmniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Birimlerimizce; 21 Eylül tarihinde ilmerkezi Çamlık Caddesi, Akçakale Caddesi, Mevlana Caddesi, Atatürk Bulvarı,Sabır Caddesi başta olmak üzere şehrin farklı noktalarında ve farklı saatlerde;Sürücü belgesiz, fazla yolcu taşıyan, plakasız, yüksek ses çıkartan, kasksızşekilde motosiklet kullananlar başta olmak üzere diğer kurallara uymayanmotosiklet kullanıcıları üzerinde denetim yapılmakta olup, trafikdenetimlerimiz artarak devam etmektedir. Kurallara uymayan motosikletsürücülerine cezai işlem uygulanmaktadır. Kask takmamak ölümcül bir hataolabilir!”BİHA

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, trafik kurallarınauymayan ve kazalara sebep olan motosiklet hareketlerine yönelik denetimlerisıkılaştırıyor.

Trafikkazalarında en çok paya sahip olan motosikletler, Çamlık Caddesi, AkçakaleCaddesi, Mevlana Caddesi, Atatürk Bulvarı, Sabır Caddesi gibi yoğun noktalardaözellikle kontrollü olarak denetleniyor.

Denetimlerdekask, koruyucu sertifika kullanılması, tescil belgesi veya sürücü belgesiolmayan ve çevreyi rahatsız edecek şekilde motosiklet kullananların trafikidari para cezası uygulanıyor. Yetkililer, motosikletli sürücülerin trafikkurallarına uymalarını ve kazalara neden olmalarını önemle vurguluyor.

Şanlıurfaİl Emniyet Müdürlüğü'nde konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

“İlEmniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Birimlerimizce; 21 Eylül tarihinde ilmerkezi Çamlık Caddesi, Akçakale Caddesi, Mevlana Caddesi, Atatürk Bulvarı,Sabır Caddesi başta olmak üzere şehrin farklı noktalarında ve farklı saatlerde;Sürücü belgesiz, fazla yolcu taşıyan, plakasız, yüksek ses çıkartan, kasksızşekilde motosiklet kullananlar başta olmak üzere diğer kurallara uymayanmotosiklet kullanıcıları üzerinde denetim yapılmakta olup, trafikdenetimlerimiz artarak devam etmektedir. Kurallara uymayan motosikletsürücülerine cezai işlem uygulanmaktadır. Kask takmamak ölümcül bir hataolabilir!”

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da motosiklet ve yük taşıyan araçlar denetlendiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da motosiklet ve yük taşıyan a...

Şanlıurfa’da narko alan dentimleri sürüyorSonraki Haber

Şanlıurfa’da narko alan dentimleri sürüy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar