Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da firari cinayet zanlıları yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da firari cinayet zanlıları yakalandı
Abone ol
Şanlıurfa’da kasten öldürme suçundan 3 ayrı cinayetin faili olarak aranan 3 zanlı, il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, kentgenelinde aranan şahıslarına yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksızdevam ediyor.İl Jandarma komutanlığı ekipleri aranan şahısların yakalanmasınayönelik yapılan çalışmada, Şanlıurfa’nın, Bozova, Birecik ve Siverekilçelerinde kasten öldürme suçundan 3 ayrı cinayetin faili olarak aranan 3kişinin saklandığı ikameti belirledi.Ekipler, belirlenen adreslere operasyon düzenledi.Operasyonda kasten öldürme suçundan aranan 3 kişi gözaltınaalındı.Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından tutuklanarakcezaevine teslim edildi.Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabındayaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Suç işleyip firari durumdaki aranan kişilerin yakalanmasıkonusunda kolluk birimlerimiz üstün bir gayret gösteriyor. Jandarmamıztarafından, kasten öldürme suçundan 3 ayrı cinayetin failleri olarak aranan 3hüküm giymiş kişi Bozova, Birecik ve Siverek ilçelerinde gerçekleştirilenoperasyonlarla yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir. Olayların önlenmesi,aydınlatılması ve şüphelilerin, suçluların yakalanması konusunda en üstseviyede duyarlıyız”BİHA

ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, kentgenelinde aranan şahıslarına yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksızdevam ediyor.

İl Jandarma komutanlığı ekipleri aranan şahısların yakalanmasınayönelik yapılan çalışmada, Şanlıurfa’nın, Bozova, Birecik ve Siverekilçelerinde kasten öldürme suçundan 3 ayrı cinayetin faili olarak aranan 3kişinin saklandığı ikameti belirledi.

Ekipler, belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda kasten öldürme suçundan aranan 3 kişi gözaltınaalındı.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından tutuklanarakcezaevine teslim edildi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabındayaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Suç işleyip firari durumdaki aranan kişilerin yakalanmasıkonusunda kolluk birimlerimiz üstün bir gayret gösteriyor. Jandarmamıztarafından, kasten öldürme suçundan 3 ayrı cinayetin failleri olarak aranan 3hüküm giymiş kişi Bozova, Birecik ve Siverek ilçelerinde gerçekleştirilenoperasyonlarla yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir. Olayların önlenmesi,aydınlatılması ve şüphelilerin, suçluların yakalanması konusunda en üstseviyede duyarlıyız”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa dahil 58 ilde operasyon!Önceki Haber

Şanlıurfa dahil 58 ilde operasyon!

Şanlıurfa’nın yeni diş protez laboratuvarı hizmete girdi!Sonraki Haber

Şanlıurfa’nın yeni diş protez laboratuva...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar