Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da fabrika hırsızları yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da fabrika hırsızları yakalandı
Abone ol
Eyyübiye’de fabrikalardan piyasa değeri 1 Milyon 163 bin lira değerinde binlerce metre bakır kablo ve demir hurda çalan hırsızlık şüphelileri JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı. Şanlıurfa İlJandarma komutanlığı, Organize Sanayi Jandarma komutanlığı ve Jandarma SuçAraştırma Timi (JASAT) tarafından “Faili meçhul hırsızlık olaylarınınaydınlatılması ve asayiş olaylarının önlenmesine yönelik” yapılançalışmada Eyyübiye İlçesi OrganizeSanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir elektrik firmasına ait trafo binası ilebir tekstil firmasına ait sistem odasındaki piyasa değeri yaklaşık 1 Milyon 163bin TL olan 20 bin metre uzunluğundaki bakır kabloların çalınmasına yönelikçalışma başlatıldı.Yapılan çalışmasonucu, olayın faillerini belirleyen ekipler, belirlenen adreslere operasyondüzenlendi.Operasyonda Ö.F.ve İ.E. isimli şahıslar gözaltına alındı.Adreslerdeyapılan aramada, hırsızlık suçunda kullanılan malzemeler, hırsızlıktakullanılan 1 otomobil ve 1 adet tabanca ele geçirildi.Bozovailçesi Kaplandağı Akaryakıt istasyonu mevkiinde cep telefonu hırsızlığı yaptığıtespit edilen S.A. JASAT ekiplerince yakalandı.Ayrıca, Akçakaleİlçesi Koruklu Mahallesindeki yem fabrikasından demir ve hurda çalan M.Ö veA.G. isimli şahıslar yapılan operasyon ile suçüstü yakalandı.Gözaltınaalınan 5 şüpheli işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edildi. 4 Şüpheli çıkarıldığıadli mercihlerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.BİHA

Şanlıurfa İlJandarma komutanlığı, Organize Sanayi Jandarma komutanlığı ve Jandarma SuçAraştırma Timi (JASAT) tarafından   “Faili meçhul hırsızlık olaylarınınaydınlatılması ve asayiş olaylarının önlenmesine yönelik” yapılançalışmada  Eyyübiye İlçesi OrganizeSanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir elektrik firmasına ait trafo binası ilebir tekstil firmasına ait sistem odasındaki piyasa değeri yaklaşık 1 Milyon 163bin TL olan 20 bin metre uzunluğundaki bakır kabloların çalınmasına yönelikçalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmasonucu, olayın faillerini belirleyen ekipler, belirlenen adreslere operasyondüzenlendi.

Operasyonda Ö.F.ve İ.E. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Adreslerdeyapılan aramada, hırsızlık suçunda kullanılan malzemeler, hırsızlıktakullanılan 1 otomobil ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

Bozovailçesi Kaplandağı Akaryakıt istasyonu mevkiinde cep telefonu hırsızlığı yaptığıtespit edilen S.A. JASAT ekiplerince yakalandı.

Ayrıca, Akçakaleİlçesi Koruklu Mahallesindeki yem fabrikasından demir ve hurda çalan M.Ö veA.G. isimli şahıslar yapılan operasyon ile suçüstü yakalandı.

Gözaltınaalınan 5 şüpheli işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edildi.

4 Şüpheli çıkarıldığıadli mercihlerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da otomobilin çarptığı çoban hayatını kaybettiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da otomobilin çarptığı çoban h...

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltıSonraki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 6 gö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar