Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da bu mantar görenleri şaşırttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da bu mantar görenleri şaşırttı
Abone ol
Suruç’ta bir çiftçinin bahçesinde bulduğu sıra dışı mantar, büyük bir merak ve heyecan yarattı. Daha önce bölgede hiç karşılaşılmamış olan bu mantar, büyüklüğü ve ilginç biçimiyle dikkat çekti. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Aligör Mahallesinde yaşayanCemal Boybay’ın bahçesinde ortaya çıkan sıra dışı bir mantar, vatandaşları şaşırttı.Daha önce bölgede benzerine rastlanmayan bu devasa ve biçimsel olarak alışılmadıkmantar, Aligör’e beklenmedik bir gizem katmış durumda.Mantarın büyüklüğü ve şekli, bölgedeki diğer mantartürlerinden oldukça farklı. Bu durum, vatandaşları şaşırttı hem de heyecanlandırdı.Boybay, yıllardır bu topraklarda yaşadığını ve böyle bir mantarla ilk kezkarşılaştığını belirterek, ”Bahçemde çıkan bu mantarı gören komşularım daşaşkınlıklarını gizleyemedi. Hemen fotoğraflarını çekip sosyal medyadapaylaştık. Umarım bu gizemli mantarın türü en kısa zamanda belirlenir.” şeklindekonuştu.Mantarlar aleminin hala tam olarak keşfedilmemişolması, bu tür olayların sıklıkla yaşanmasına neden oluyor. Dünyada binlercefarklı mantar türü olduğu tahmin ediliyor ve her geçen gün yeni türlerkeşfediliyor.BİHA

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Aligör Mahallesinde yaşayanCemal Boybay'ın bahçesinde ortaya çıkan sıra dışı bir mantar, vatandaşları şaşırttı.Daha önce bölgede benzerine rastlanmayan bu devasa ve biçimsel olarak alışılmadıkmantar, Aligör'e beklenmedik bir gizem katmış durumda.

Mantarın büyüklüğü ve şekli, bölgedeki diğer mantartürlerinden oldukça farklı.

Bu durum, vatandaşları şaşırttı hem de heyecanlandırdı.Boybay, yıllardır bu topraklarda yaşadığını ve böyle bir mantarla ilk kezkarşılaştığını belirterek, "Bahçemde çıkan bu mantarı gören komşularım daşaşkınlıklarını gizleyemedi. Hemen fotoğraflarını çekip sosyal medyadapaylaştık. Umarım bu gizemli mantarın türü en kısa zamanda belirlenir." şeklindekonuştu.

Mantarlar aleminin hala tam olarak keşfedilmemişolması, bu tür olayların sıklıkla yaşanmasına neden oluyor. Dünyada binlercefarklı mantar türü olduğu tahmin ediliyor ve her geçen gün yeni türlerkeşfediliyor.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa merkezli 4 ilde dolandırıcı operasyon!Önceki Haber

Şanlıurfa merkezli 4 ilde dolandırıcı op...

Ambulans uçak 17 aylık İbrahim Çabas için havalandıSonraki Haber

Ambulans uçak 17 aylık İbrahim Çabas içi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar