Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon, 276 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon, 276 gözaltı
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 9 kişi olmak üzere 276 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şanlıurfa’daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte huzur veasayişin sağlanması için aranan şahısların yakalanmasına çalışmaları aralıksızdevam ediyor.Şanlıurfa’daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 9-15 Eylül tarihleriarasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.Yaklaşık 1hafta süren ve 1 bin 79 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 328farklı noktada uygulama yapıldı.Operasyonsonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 276 şahısekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Yakalanankişiler arasında 9 adam öldürme, 55 dolandırıcılık, 25 hırsızlık ve 6 yağmasuçundan arananlar da yer aldı.BİHA

Şanlıurfa'daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte huzur veasayişin sağlanması için aranan şahısların yakalanmasına çalışmaları aralıksızdevam ediyor.

Şanlıurfa'daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 9-15 Eylül tarihleriarasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Yaklaşık 1hafta süren ve 1 bin 79 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 328farklı noktada uygulama yapıldı.

Operasyonsonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 276 şahısekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanankişiler arasında 9 adam öldürme, 55 dolandırıcılık, 25 hırsızlık ve 6 yağmasuçundan arananlar da yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da jandarma ve polisten uyuşturucu operasyonları: 10 gözaltıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da jandarma ve polisten uyuştu...

Haliliye’de gıda zehirlenmesi! 15 öğrenci...Sonraki Haber

Haliliye’de gıda zehirlenmesi! 15 öğrenc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar