Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Haliliye’de gıda zehirlenmesi! 15 öğrenci...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye’de gıda zehirlenmesi! 15 öğrenci...
Abone ol
Haliliye’de iddiaya göre, bir ilkokulda doğum günü kutlaması sırasında pasta yedikten sonra fenalaşan yaklaşık 15 öğrenci hastanelik oldu. Olay, Şanlıurfa’nınHaliliye ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana geldi.İddiaya göre, öğrencilersınıflarında arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Yedikleripastadan kısa süre sonra rahatsızlanan çocuklar, okul yönetimi tarafından hemensağlık ekiplerine bildirildi. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla öğrenciler enyakın hastaneye kaldırıldı.Ancak yaşanan bu olay,velileri büyük bir endişeye sürükledi. Okula gelen veliler, çocuklarının sağlıkdurumuyla ilgili bilgi almak için büyük bir çaba sarf etti. Kimileriöğrencilerini eve götürürken kimileri ise öğrencilerinin hastanede olduğunuöğrendi.DAHA ÖNCE DE BENZER OLAYLAR…Şanlıurfa’da daha önce debenzer olaylar yaşanmış birçok öğrenci doğum günü pastasından zehirlenmişti. Budurum, gıda güvenliği konusunda ciddi önlemler alınması gerektiğini bir kezdaha gözler önüne serdi.

Olay, Şanlıurfa’nınHaliliye ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, öğrencilersınıflarında arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Yedikleripastadan kısa süre sonra rahatsızlanan çocuklar, okul yönetimi tarafından hemensağlık ekiplerine bildirildi. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla öğrenciler enyakın hastaneye kaldırıldı.

Ancak yaşanan bu olay,velileri büyük bir endişeye sürükledi. Okula gelen veliler, çocuklarının sağlıkdurumuyla ilgili bilgi almak için büyük bir çaba sarf etti. Kimileriöğrencilerini eve götürürken kimileri ise öğrencilerinin hastanede olduğunuöğrendi.

Şanlıurfa'da daha önce debenzer olaylar yaşanmış birçok öğrenci doğum günü pastasından zehirlenmişti. Budurum, gıda güvenliği konusunda ciddi önlemler alınması gerektiğini bir kezdaha gözler önüne serdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon, 276 gözaltıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon,...

Şanlıurfa’da alkol denetimi yapıldıSonraki Haber

Şanlıurfa’da alkol denetimi yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar