Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da ”TURKOVAC aşısı yaptırın” çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da ”TURKOVAC aşısı yaptırın” çağrısı
Abone ol
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm: ”Bugün itibarıyla Şanlıurfa’nın bütün ilçelerinde ve hastanelerinde TURKOVAC aşısı uygulanmaya başlandı”

ŞANLIURFA (AA) Şanlıurfa Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, kentteki tüm kamu hastanelerinde TURKOVAC aşısının uygulanmaya başlandığını bildirdi.

Gülüm, yazılı açıklamasında, hiç aşı olmamış veya hatırlatma dozu gelen vatandaşların TURKOVAC aşısını yaptırabileceğini belirtti.

Vatandaşları aşı olmaya çağıran Gülüm, şunları kaydetti:

"Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de koronavirüs vakalarında bir düşüş var. Bu, Şanlıurfa'mız için de çok şükür bu şekilde. Son bir haftadır vakalarda düşüş görüyoruz. Vakalarda düşüş olmakla birlikte aşı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. TURKOVAC aşısı milli aşımız, çok modern nezih bir tesiste Şanlıurfa'da üretiliyor. TURKOVAC aşısı, 2021 yıl sonuna doğru şehir hastanelerinde uygulanmaya başladı. Bugün itibarıyla da Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde ve hastanelerinde TURKOVAC aşısı uygulanmaya başlandı. Vatandaşlarımızı bu güvenilir aşıya davet ediyoruz. Bir önceki yaptırdığınız aşı ne olursa olsun, hatırlatma dozu olarak bütün yaş grubu için TURKOVAC aşısını öneriyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır’da olası su baskınlarına karşı önlem alındıÖnceki Haber

Diyarbakır’da olası su baskınlarına karş...

Şanlıurfa’da uzun namlulu silah ile 120 mermi ele geçirildiSonraki Haber

Şanlıurfa’da uzun namlulu silah ile 120...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar