Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da 9 şahıs tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da 9 şahıs tutuklandı
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu suçlularına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan toplam 16 şahıs yakalandı. Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü 5-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği narkotik suçlarıoperasyonlarında önemli bir başarı sağladı.Yapılan çalışmalarda,uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan toplam 16 şahısyakalandı.Yakalanan şahıslar arasında,uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 18 yıl 9 ay hapis cezası ile 3740 TLadli para cezası bulunan F.M., 14 yıl 25 ay 10 gün hapis cezası bulunan İ.H.C.,13 yıl 17 ay 22 gün hapis cezası bulunan B.A., ve 12 yıl 6 ay hapis cezasıbulunan Y.E.İ. gibi isimler yer alıyor. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanmaksuçundan çeşitli sürelerde hapis cezası olan H.D., S.B., H.K., A.K. ve E.B. deyakalanan diğer şahıslar arasında bulunuyor.Bu operasyonlarda toplam 16şahıs yakalanırken, 9 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. BİHA

 Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü 5-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği narkotik suçlarıoperasyonlarında önemli bir başarı sağladı.

Yapılan çalışmalarda,uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan toplam 16 şahısyakalandı.

Yakalanan şahıslar arasında,uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 18 yıl 9 ay hapis cezası ile 3740 TLadli para cezası bulunan F.M., 14 yıl 25 ay 10 gün hapis cezası bulunan İ.H.C.,13 yıl 17 ay 22 gün hapis cezası bulunan B.A., ve 12 yıl 6 ay hapis cezasıbulunan Y.E.İ. gibi isimler yer alıyor. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanmaksuçundan çeşitli sürelerde hapis cezası olan H.D., S.B., H.K., A.K. ve E.B. deyakalanan diğer şahıslar arasında bulunuyor.

Bu operasyonlarda toplam 16şahıs yakalanırken, 9 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozova’da trafik kazası: 1 yaralıÖnceki Haber

Bozova’da trafik kazası: 1 yaralı

Şanlıurfa’da emniyet ekipleri hız denetimi gerçekleştirdiSonraki Haber

Şanlıurfa’da emniyet ekipleri hız deneti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar