Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Ömer Seyfettin, neden saldırıya uğradığını anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ömer Seyfettin, neden saldırıya uğradığını anlattı
Abone ol
Sosyal medyada gazetecilik yaptığını savunan Ömer Seyfettin Bacaksız, geçtiğimiz günlerde Birecik’te uğradığı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’da yaşayan ve sosyal medyadan, özellikle de Facebook üzerinden yaptığı paylaşımlarla gazetecilik yaptığını ifade eden Ömer Seyfettin Bacaksız, Birecik İlçesinde saldırıya uğramıştı.

Olayın ardından kanlar içerisinde sokaklarda yürüyen ve hastaneye giden Ömer Seyfettin Bacaksız, neden saldırıya uğradığını ve olayın nasıl yaşandığını anlattı.

İşte Bacaksız’ın saldırı ile ilgili o iddiaları:
“Birecik Şoförler Odası Başkanı ve Esnaf Kefalet Odası Başkanı akrabalar. Bunların akrabalığından dolayı başta Şoförler Odası Dernek Başkanı olmak üzere buradan kredi kullanmış. Kredi kullanmak herkesin hakkı ancak orada bazı usulsüzlükler de vardı. Ben de yapmış olduğum paylaşımda dedim ki ‘Bu ailelerinden kaç şahıs, Esnaf ve Kefalet Odasından kredi kullandı?’ olayın tamamı bu.

Bu paylaşımdan sonra araya birilerini koydular. Vergi levhası olan kredi kullanabilir, bu doğal haktır. Tabi biz ricalar üzerine haberi kaldırdık. Başkan ile barıştık. Barışma sonucunda iki taraf da birbirinden özür diledi. Özrün ardından konu kapandı.

Olaydan bir gün sonra Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Birecik’teki danışmanı Salih Mermer bizi arkadaşlarla beraber yemeğe çağırdı. Salih Mermer’in dükkanındayken Şoförler Odası Başkanı ve yanında çok sayıda kişilerle bana saldırıda bulundular. Kalkan bir haberden sonra bu saldırının yapılması çirkindir. Bana yapılan saldırıda kafamda çok sayıda sandalye kırıldı. Kafamda ciddi darbeler, kolumda ve sağ omzumda bıçak darbesi var. Kimseyi tehdit etmedim, şantaj yapmadım.

Suç duyurusunda bulundum, araya giren dostlarımız vardı. Şikayetimi geri çektim ancak ilçede can güvenliğim olmadığını belirterek suç duyurusunu yineledim.”

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçakale yolunda trafik kazası: 5 yaralıÖnceki Haber

Akçakale yolunda trafik kazası: 5 yaralı

Şanlıurfa'da 20 göçmen yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfa'da 20 göçmen yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar