
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan sosyal medya hesabından “Turizm Memleketi Şanlıurfa'da yine DEDAŞ” başlıklı bir açıklama yaptı.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ; turizm şehri Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Büyükyol, Yıldız Meydanı, Haşimiye bölgesindeki elektrik kesintilerine ve sayaçların mimari yapılarda ki neden olduğu çirkin görüntüye dikkat tepki gösterdi.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslanyaptığı açıklamada “
Turizm Memleketi Şanlıurfa'da yine DEDAŞ
Sene 2022 adamlar Mars'a trafo kuracaklar neredeyse, biz saatlerce elektrik kesintisi yaşıyoruz turizm cenneti Şanlıurfa'da. Ve tabii bizi kıskanıyorlar çünkü elektrik geldi diye seviniyoruz. Adamlar böyle bir duyguyu bilmiyorlar bile.
Elektrik kesintisi yaşanan Büyükyol, Yıldız meydanı, Haşimiye bölgesine gelen Turistlere rezil oluyoruz!
Her gün elektrik kesintisi yapılıyor gerekçe bakım onarım... bakım onarım da ne yapıyorlar çok merak ediyorum elektrik tellerine ve panolarına makyaj mı yapılıyor.
İşte elektrik panolarındaki DEDAŞ 'in makyajı” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın