Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Karaköprü’ye yeni yollar kazandırılıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’ye yeni yollar kazandırılıyor!
Abone ol
Karaköprü Belediyesi yaptığı alt yapı ve yol açma çalışmalarıyla ilçedeki yol ağını her geçen gün genişleterek vatandaşların yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçiyor

KaraköprüBelediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yapıların oluştuğu mahallelerde üstyapıçalışmalarıyla yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarını aralıksızsürdürüyor. Seyrantepe ve Doğukent Mahallelerinde ihtiyaç olan bölgelerde yeniyollar açılırken, açılan yollarda altyapı çalışmalarının tamamlanmasıylakilitli parke döşeme işlemiyle yeni yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

KaraköprüBelediye Başkanı Metin Baydilli, büyüme potansiyeli fazla olan ve sürekli nüfusartıran ilçede yol ihtiyacının karşılanmasının önemli olduğuna değinerek budoğrultuda yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

BaşkanBaydilli açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “2023 yılının sonuna gelirkenilçemizin nüfusu sürekli bir artış gösteriyor. İlçemizde ihtiyaçlar dahilindeyol ağımızı genişleterek vatandaşlarımızın bu konuda sorun yaşamasını önlemekdurumundayız. Seyrantepe, Doğukent, Güllübağ, Batıkent gibi konutlaşmaylabirlikte yol ihtiyacı olan her mahallemizde fen işleri ekiplerimiz yol açmaçalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Açılanyolları da kilitli parke döşeyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz ve bununyanında altyapı çalışmaları dolayısıyla deforme olan yollarda da yenileme işlemigerçekleştirerek vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasının önüne geçiyoruz. Yolağımızı genişletmek için yoğun bir şekilde özveriyle çalışan personelimize vebize destek olan, sabır gösteren değerli vatandaşlarımıza şükranlarımısunuyorum.”

KaraköprüBelediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri program dâhilinde ihtiyaç olanbölgelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürecek.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gıda ve Tarım Fuarı sona erdiÖnceki Haber

Gıda ve Tarım Fuarı sona erdi

Viranşehir’de silahlı kavga! 1 ölü 6 yaralıSonraki Haber

Viranşehir’de silahlı kavga! 1 ölü 6 yar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar